Γιαννακόπουλος: «Να είμαστε αυτοί που πρέπει κόντρα στον Φάρο»

Το Λαύριο θέλει να μπει στο 2018 με τον καλύτερο τρόπο και στο πλαίσιο αυτό ο Σάκης Γιαννακόπουλος τόνισε πως κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο για να έρθει το «διπλό».

Το blog του αρχηγού του Λαυρίου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

Την προηγούμενη εβδομάδα πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα είχε ένα καλό σερί επιτυχιών. Η ευρεία νίκη μας, κράτησε την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία και έδειξε ότι τα προηγούμενα θετικά αποτελέσματα δεν ήταν προϊόν τύχης αλλά σκληρής δουλειάς.

Τώρα απαιτείται να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό, αντιμετωπίζοντας κάθε αγώνα διαφορετικά αλλά πάντα με στόχο τη νίκη. Έτσι θα κάνουμε και στη Λάρισα απέναντι στον Φάρο, μια ομάδα με καλό και καταξιωμένο Έλληνα προπονητή, έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες που έχουν πετύχει σημαντικές νίκες μέχρι τώρα.

Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας καίγονται για τους βαθμούς και αυτό μας υποχρεώνει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά για ένα ακόμη, πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε διακαώς να διατηρήσουμε την καλή εικόνα μας και να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, όσο περισσότερο μπορούμε.

Η αποστολή μας είναι δύσκολη και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεαστούμε από τα προβλήματα του αντιπάλου. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα θα έχουμε πολλές πιθανότητες να φύγουμε νικητές.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ Καλή Χρονιά, με Υγεία σε όλους και πολλές επιτυχίες για το ελληνικό μπάσκετ!

http://www.sdna.gr

Αρέσει σε %d bloggers: