Έργα και παρεμβάσεις σε Καλλιθέα, Ραφήνα , Λαύριο , Σπάτα, Αιγάλεω, Σαρωνικό εγκρίνει το Π.Σ Αττικής

Με οκτώ θέματα συνεδριάζει την Πέμπτη , 11 του μηνός , για πρώτη φορά το 2018 , το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής . Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καλλιθέας, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 365.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καπάταης)

  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΣΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ- ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 119.957,41 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 1.257.844,99 €, (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  4. Αντικατάσταση μέλους Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης Προγραμματικής Σύμβασης.(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  5. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για το έργο: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΟΤ 1008Α Δ.Κ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ».(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

  6. Έγκριση μελέτης εγκατάστασης και λειτουργίας νέας φωτεινής σηματοδότησης επί της Λ. Λαυρίου στο ύψος του δρόμου προς το βιολογικό καθαρισμό Λαυρίου, στο Δήμο Λαυρεωτικής. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά)

  7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του Οδικού και Υδραυλικού έργου του ρέματος Προφήτη Δανιήλ από την Ιερά Οδό μέχρι τον Κηφισό.(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Οριστική Οριοθέτηση του ρέματος Γαλάζιας Ακτής – Αγίου Δημητρίου – Ξελαφτάκι της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικο. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

http://newsta.gr

Αρέσει σε %d bloggers: