Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γιαννακόπουλος: «Ο πιο κρίσιμος αγώνας»

Το Λαύριο υποδέχεται τον Προμηθέα (12/1, 18:30) για τη 12η αγωνιστική της Basket League και ο Σάκης Γιαννακόπουλος στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης.
Το blog του αρχηγού του Λαυρίου στο esake.gr

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη αυτή που πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Λάρισα. Παρότι δεν κάναμε εμφάνισηανάλογη με τα περασμένα παιχνίδια, καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που μας βοήθησε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, σε ότι αφορά στη βαθμολογία. 

Τώρα έχουμε μπροστά μας το πιο κρίσιμο ματς, σε αυτό το γκρουπ αγώνων, οι οποίοι θα καθόριζαν εν πολλοίς την πορεία μας φέτος: Αυτό με τον Προμηθέα.Οι αντίπαλοι μας είναι παρά πολύ καλή ομάδα, με σημαντικές μονάδες και πολύ υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. 

Αυτή τη στιγμή κι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, η νίκη μας θα είναι ουσιαστικά… διπλή, αφού πέρα από την απόσταση ανάμεσα σε εμάς και τον Προμηθέα, η οποία θα μεγαλώσει, θα απομακρυν

θούμε και από άλλες ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους πλασαρίσματος στις υψηλές θέσεις! 

Είμαι σίγουρος ότι η έδρα θα μας δώσει ώθηση για άλλη μια φορά ώστε να πετύχουμε αυτή τη σημαντική νίκη! Περιμένω από τον κόσμο μας να είναι ο εκτός παίκτης μας ξανά και να μας βοηθήσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

http://www.gazzetta.gr