Σερέλης: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει στο Λαύριο»

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, μίλησε μετά την εμφατική νίκη της ομάδας του απέναντι στον Προμηθέα με 101 – 87, στην κάμερα της ΕΡΤ και ευχαρίστησε τον κόσμο του Λαυρίου για την συμπαράσταση προς την ομάδα.

Πιο αναλυτικά, ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν αγχωμένοι. Aλλάξαμε στην συνέχεια τον τρόπο που σκεφτόμασταν, μας μπήκανε τα μεγάλα σούτ και άλλαξε η εικόνα της ομάδας. Έχουμε κάνει μεγάλο ρεκόρ που πραγματικά κανείς δεν το περίμενε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες καθώς αυτοί προσπάθησαν και κατάφεραν να γράψουν ιστορία. Το γεγονός αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για την πόλη του Λαυρίου, η οποία μας έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστούμε για αυτό μέσα από τα επιτεύγματα μας στο γήπεδο. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη, έχουμε αρκετά παιχνίδια εκτός έδρας, στα οποία εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την αγωνιστικότητα που ήδη έχουμε στο παιχνίδι μας».

http://www.sdna.gr

Γιατράς: «Το Λαύριο μας έκανε ό,τι ήθελε»!

Ο προπονητής του Προμηθέα ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου:
«Σήμερα παίξαμε με μία ομάδα που έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Το απέδειξε στο γήπεδο ότι ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς, μετά το 15ο λεπτό νομίζω μας έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να με κάποια χαμηλά σχήματα να ανατρέψουμε το σκορ, όπως κάναμε σε κάποια άλλα παιχνίδια, όμως δεν μπορέσαμε.

Όταν δέχεσαι 101 πόντους δεν έχεις να πεις τίποτα, το μόνο που μπορείς να πεις είναι συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου, συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, να ευχηθώ στο Λαύριο να συνεχίσει έτσι και στον φίλο μου τον Χρήστο Σερέλη να συνεχίσει έτσι, και εμείς θα προσπαθήσουμε από το επόμενο παιχνίδι να επανέλθουμε, στο προηγούμενο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ..

Δείξαμε πάθος καταφέραμε και κρατήσαμε το παιχνίδι χαμηλά σήμερα. Όταν δέχεσαι 101 πόντους δεν μπορέσαμε να πάμε το παιχνίδι χαμηλά, δεν τα καταφέραμε, προχωράμε θα πω πως σήμερα ήταν μία δίκαιη νίκη του Λαυρίου και το λέω με όλη μου την καρδιά συγχαρητήρια στο Λαύριο και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

http://www.gazzetta.gr

Αρέσει σε %d bloggers: