Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Περιγιάλι Λαυρεωτικής

Την Κυριακή 14/01 πραγματοποιήθηκε η κοπής πίτας του Συλλόγου Περιγιάλι με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή video με αναδρομή των έργων, των δράσεων και των εκδηλώσεων του Συλλόγου κατά το 2017, προσφέρθηκαν εδέσματα και.τοπικό κρασί, ενώ πραγματοποιήθηκε κλήρωση με όμορφα και πρακτικά δώρα.

Mε τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κύριος Δημήτρης Λουκάς οι αντιδήμαρχοι κύριοι Παναγιώτης Τσίκλος και Αναστάσιος Αντωνίου, η κυρία Πίτσα Αργεντίνη, o Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης κύριος Σταύρος Ρόζης, ο πρόεδρος του Διασυλλογικού και του Συλλόγου Τσονίμα κύριος Νικηφόρος Φρατζέσκος με τον αντιπρόεδρο της Τσονίμας κύριο Νικολόπουλο (ο οποίος κέρδισε και το φλουρί), ο Αντιπρόεδρος του Διασυλλογικού και πρόεδρος του Πανοράματος κύριος Θεμιστοκλής Μακαντάσης ο πρόεδρος της Τρεχαντιέρας κύριος Παναγιώτης Μόσχος, ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου κύριος Θανάσης Αντωνιάδης και αντιπροσωπία του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Περιγιάλι θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι βοήθησαν για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς και για τη πολυπληθή παρουσία των μελών μας αποδεικνύοντας ότι ο Σύλλογός μας παραμένει ένας από τους πιο δυναμικούς και δημιουργικούς και με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της περιοχής μας που όλοι αγαπάμε.

Καλή χρονιά

Αρέσει σε %d bloggers: