Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις κοπής πίτας των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Λαυρεωτικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις κοπής πίτας στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Λαυρεωτικής, με περισσότερα από 300 μέλη σε κάθε Κ.Α.Π.Η. να δίνουν το παρόν.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέφαλος» κα. Δήμητρα Πάλλη στην ομιλία της εκτός από τις ευχές της σε όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους, ανέφερε τα εξής: « […] Μας ενδιαφέρει τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι πολίτες-ωφελούμενοι, να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον ασφαλές, καλαίσθητο και δημιουργικό. Στο σημείο αυτό θέλω να πω, πως το Νομικό μας Πρόσωπο κινούμενο στο παραπάνω πλαίσιο,  έχει τις πιο καλοσυντηρημένες υποδομές[…]Όλοι έχουμε ανάγκη σε δύσκολες εποχές όπως σήμερα  να είμαστε μέλη κοινωνικών ομάδων, οι οποίες λειτουργούν υποστηρικτικά στις ανάγκες των μελών τους και φροντίζουν για την συνεχή ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ τους.Με οργάνωση εκδηλώσεων επιστημονικού ενδιαφέροντος , γευμάτων αγάπης προς άπορους συμπολίτες μας , με θεατρικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και  εκδρομές  το 2018 προβλέπετε μια χρονιά ελπιδοφόρα. Αυτή τη χρονιά έχοντας δώσει τον καλύτερο εαυτό μας καταλήξαμε πως το λιγότερο που μπορούμε ακόμη να κάνουμε για τα μέλη μας είναι η καθιέρωση της ημέρας Τετάρτης και Σαββάτου στο ΚΑΠΗ, ως μέρα δωρεάν καφέ ή αναψυκτικού . Όλα αυτά όμως θα ήταν ανέφικτα αν δεν είναι είχαμε δημιουργήσει μια ομάδα με συνοχή από αγαπητούς συνεργάτες οι οποίοι εργάζονται συστηματικά για το να υπάρχει σημαντικό παραγόμενο έργο και όφελος στους συμπολίτες μας. 

Για έναν πιο σύγχρονο αλληλέγγυο δήμο .»

Η Πρόεδρος συνεχάρη το προσωπικό, αλλά και τα μέλη για την ζωντάνια τους και την προθυμία με την οποία συμμετέχουν στις δράσεις . Ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, ενώ οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τις χορωδίες των Κ.Α.Π.Η. που ακολούθησαν των ομιλιών.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με κέρασμα που προσέφερε το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» με αλμυρά εδέσματα και βασιλόπιτα.

                                                                                                Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

 

Αρέσει σε %d bloggers: