Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η ΚΑΕ «ΛΑΥΡΙΟ-MEGABOLT» στηρίζει Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με στόχο την ενίσχυση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Ο Αθλητισμός είναι υγεία, όπως υγεία είναι και η ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπό μας. Στα πλαίσια της κοινωνικής μας ευθύνης υποστηρίζουμε ένα ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ, με ξεχωριστούς αθλητές και ξεχωριστό σκοπό,

έχοντας μάλιστα, έναν δικό μας άνθρωπο στην διοργάνωση, τον Παντελής Νικολαΐδης Υπ. Επικοινωνίας & Social Media Manager της ομάδας μας

Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας (Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Παπανικολάου, Γιαννούλης, Χατζής, Μπουντούρης, Βούκτσεβιτς κα πολλοί με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη) ‘’συναντούν’’ τον ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (πρωτοπόρος ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής) σε έναν αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των ανθρώπων που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές!

? ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 7 μμ
? ΤΟΠΟΣ: Κλειστό Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου” (Τζων Κέννεντυ 116 και Γιαννιτσών, Περιστέρι).
? ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής

Να μην λείψει κανείς!

* Για 46 χρόνια η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών χαράζει μια σημαντική και αναγνωρισμένη πορεία στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.
Σήμερα 240 παιδιά, νέοι και ενήλικες εξυπηρετούνται καθημερινά στο Πρότυπο Κέντρο “Πόρτα Ανοιχτή” στην Αργυρούπολη.
Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η Εταιρεία και τα παιδιά της χρειάζονται πραγματικούς φίλους που θα τους δώσουν ένα χέρι.