Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
Κεραυνός ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κεραυνός Κερατέας – Θύελλα Ραφήνας 0-1 στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε η Θύελλα Ραφήνας, που επιβλήθηκε 1-0 στην Κερατέα του τοπικού Κεραυνού στην παράταση. Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τους φιλοξενούμενους να «χτυπούν» στο τέλος και να παίρνουν το εισιτήριο για τους «4».

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν, με τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν στα πρώτα 90 λεπτά. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί ήρθε το γκολ που έκρινε την πρόκριση, στο 113’ με τον Αράπη, όταν μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή έκλεψαν την μπάλα οι παίκτες της Θύελλας, εκμεταλλεύτηκαν το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας του Κεραυνού και μετά από γύρισμα ο άσος των «λιγνιτωρύχων» βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ νίκησε τον Βεζύρη.

Διαιτήτευσαν οι Αντιπαριώτης, Τζαφόλιας Δ., Δουλγεράκης. 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ.: Βεζύρης, Φραγκης, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Τσίκλος, Έλενας (66’ Λιούμης Θ.), Κακαράς, Μουσαράι (96’ Βίλα), Κοντογιάννης, Νταή (81’ Βαγγέλη).
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσικάτσος, Ντόσκας, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (81’ Σωτηριάδης), Αράπης, Σαντίκου (46’ Δημητρίου), Μπουντάκης (60’ Παπατσαράκης), Ζέκιο (60’ Σένε).

irafina.gr