Σάκης Γιαννακόπουλος: “Συγγνώμη για την Κύμη, σας έχουμε ανάγκη όλους αύριο!”

H αναμέτρηση με τα Τρίκαλα απέχει πλέον λίγες ώρες (3/2, 4.30 μμ) και στο Λαύριο MEGABOLT είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Σάκης Γιαννακόπουλος έδωσε το σύνθημα στο blog του.

Αναλυτικά: 

Στον αγώνα με την Κύμη, κάναμε κακή εμφάνιση κι αυτό μας στοίχισε τη νίκη.

Σίγουρα δικαιολογίες υπάρχουν αρκετές αλλά δεν έχουμε μάθει να ζούμε με δικαιολογίες. Αυτό που προέχει τώρα είναι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα…
Μια ομάδα που έχει νέο προπονητή , ορισμένους νέους παίκτες και προσπαθεί να αλλάξει λίγο το παιχνίδι της και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την παραμονή στην κατηγορία. Φυσικά δεν ξεχνάμε πως είναι και μια ομάδα που μας είχε κερδίσει εύκολα στον πρώτο γύρο με ότι αυτό συνεπάγεται για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας.

Τώρα λοιπόν πρέπει να αντιδράσουμε, να υπερασπιστούμε την έδρα μας κι εμφανίζοντας ξανά το καλό μας πρόσωπο, να επιστρέψουμε στις νίκες.
Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη από τον κόσμο που μας ακολούθησε στη Κύμη και για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για την κακή μας εμφάνιση…
Ελπίζουμε πως αυτή η κακή παρένθεση, δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για τους φιλάθλους μας, αφού κόντρα στα Τρίκαλα τους θέλουμε ΟΛΟΥΣ στο πλευρό μας!

http://www.lavrio-bc.gr

Αρέσει σε %d bloggers: