Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥγεία-Κέντρα Υγείας

Προβληματική η προσέγγιση στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου

Εάν κάποιος κοιτάξει με προσοχή του δρόμους που υπάρχουν γύρω από το Κέντρο Υγείας Λαυρίου (Φώτο) θα διαπιστώσει ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί ατύχημα.

Κάθετες διασταυρώσεις δρόμων χωρίς ορατότητα. Εάν κάποιος λάβει υπ’ όψιν την ένταση που έχει κάποιος στην οδήγηση, όταν μεταφέρει ένα έκτακτο περιστατικό τότε τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν.

Επιπλέον δεν υπάρχει χώρος παρκινγκ και όσοι θέλουν να σταθμεύουν παρκάρουν παραπλεύρως του δρόμου με αποτέλεσμα ο δρόμος να στενεύει πάρα πολύ. Εάν λάβει κάποιος υπ’ όψιν ότι οι περισσότεροι προσερχόμενοι είναι ηλικιωμένοι, πάσχοντες ,πρέπει το θέμα επίσης να διερευνηθεί .

Επίσης υπάρχει μια μοναδική κεντρική είσοδος που από εκεί ταυτόχρονα μπορεί να διέρχεται ένας βαριά τραυματισμένος με αίματα και ένα μικρό παιδί. Πιστεύω ότι η είσοδος των μικρών παιδιών που κατευθύνονται στο παιδιατρικό πρέπει να είναι ξεχωριστή. Για το θέμα αυτό έχουμε εκπονήσει μελέτη και την έχουμε καταθέσει. Σύντομα θα υπάρξουν νεώτερα

Αφού αναφερόμαστε στις εξωτερικές διόδους προσπέλασης θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και στην ράμπα για φορεία ή αναπηρικά καροτσάκια. Η σημερινή ράμπα είναι προβληματική και πρέπει να εκπονηθεί μελέτη για τον τρόπο που πρέπει να γίνει παρέμβαση.

Όλα αυτά μεταφέρθηκαν προφορικώς στον Δήμαρχο και υποσχέθηκε να το διερευνήσει Πολλοί μπορεί να πουν διάφορα . Μέχρι σήμερα όμως ότι μας έχει υποσχεθεί το έχει υλοποιήσει. Πιστεύω ότι σύντομα θα πάρουν την σειρά τους.

Βλαχογιάννης Νίκος
Συντονιστής Διευθυντής