Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Όμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με 8 μετάλλια επέστρεψε από την Θήβα η ομάδα Badminton του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου

Η αποστολή του Ο.Α.ΛΑΥΡΙΟΥ επέστρεψε από την Θήβα που πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Badminton U15-U19 όπου συμμετείχε με 10 αθλητές!!..

Η ομάδα του Λαυρίου κατέκτησε 8 μετάλλια ανάμεσα σε αυτά 2 Χρυσά και 6 Χάλκινα..!!

Στην κατηγορία U15 ο Γεωργιτσανάκος Γιώργος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο απλό ανδρών και στο μεικτό το χάλκινο με την Κυριακοπούλου Αθανασία που επίσης πήρε το χάλκινο στο απλό κοριτσιών!

Στην κατηγορία U19 στο απλό αγοριών ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στο διπλό μαζί με τον Ορφανό Γιώργο πήραν το Χρυσό!
Τέλος στο διπλό μεικτό ο Τορτορέλης Παναγιώτης μαζί με την Χριστίνα Πρίφτη από την ομάδα Γλυκά Νερά κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!

Ο προπονητής Σιταρένιος Παντελής δήλωσε: θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την αγωνιστική τους απόδοση και για την όμορφη αθλητική τους συμπεριφορά. Έχουμε πολλά ακόμα να δείξουμε μέσα στο γήπεδο αυτό θα το καταφέρουμε μόνο με πολύ όρεξη για προπόνηση και με πολύ σκληρή δουλειά μέσα στην προπόνηση!!

Αξίζει να σημειωθεί πόσο αξιόλογη ήταν και η προσπάθεια των αθλητών Δουράμπεη Λάμπρου, ,Δεικτά Φώτιου  ,Ορφανού Κατιαλένα  , Κρεμμύδα Άρτεμης στην κατηγορία των U15 και στην κατηγορία των U19 Τσαρούχας Ζουστίν.