Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΝΠΔΔ ΚέφαλοςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη οι ωφελούμενοι του Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου Λαυρεωτικής

Μια έκπληξη επεφύλασσε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» στους ωφελούμενούς του. Σήμερα Πέμπτη 8/2/2018 οι υπάλληλοι του Κ.Η.Φ.Η. οργάνωσαν το παραδοσιακό τσίκνισμα στις εγκαταστάσεις της δομής, έχοντας προμηθευτεί τα παραδοσιακά κρέατα από το ψητοπωλείο «Γεύσεις Κρεάτων» του κύριου Γ. Πολύζου, ο οποίος έκανε ευγενική χορηγία τα συμπληρωματικά εδέσματα για το τραπέζι.
Οι ωφελούμενοι συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Κ.Η.Φ.Η., όπου έφαγαν, χόρεψαν και τραγούδησαν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ κα. Δήμητρα Πάλλη και η Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου κα. Βούλα Παναγούλα . Η Πρόεδρος κυρία Δήμητρα Πάλλη δήλωσε ότι:
«Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική κίνηση, καθώς οι ωφελούμενοι του ΚΗΦΗ αποτελούν μια κοινωνική ομάδα με ανάγκες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Έτσι, ο σημερινός εορτασμός της εθιμοτυπικής παράδοσης της Τσικνοπέμπτης, αποτελεί για αυτούς μία εξαιρετική ευκαιρία για διασκέδαση! Με αρχή τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης ξεκινά μια σειρά κοινωνικών εκδηλώσεων και εκδρομών για τα μέλη του Κ.Η.Φ.Η. με στόχο την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι αδημονούν για κοινωνική συναναστροφή και ψυχαγωγία»

 Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας