Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
ΠαλλαυρεωτικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αετός Πικερμίου – Παλλαυρεωτικός 1-0

Με γκολ του Δογάνη με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ στο 42′, ο Αετός Πικερμίου πήρε το «τρίποντο» στη Ραφήνα σε βάρος του πολύ δυνατού Παλλαυρεωτικού, και κατάφερε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στις πρώτες θέσεις

του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν διπλή ευκαιρία μόλις στο 6′ με τους Παπαγεωργίου και Μπεργιάννη ενώ ο Αετός απάντησε στο 9′ με σουτ του Παναγόπουλου που πέρασε άουτ.

Στο 13′ ο Δημητρόπουλος, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ που έπιασε μέσα από την μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ.

Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 22′ όταν μετά από χτύπημα κόρνερ, ο Γιαχάεβ έπιασε ένα τρομερό σουτ στην κίνηση, με τους αμυντικούς του Πικερμίου να απομακρύνουν την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Ο Αετός κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Στο 35′ ο Καραβατάκης, μετά από σέντρα του Μαραγκουδάκη από δεξιά, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Κάρα.

Δέκα λεπτά αργότερα, ήρθε το γκολ που τελικά έκρινε τον αγώνα, όταν ο Δογάνης σε υποδειγματική εκτέλεση φάουλ,  έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κάρα.

Το δεύτερο μέρος παίχθηκε κάτω από δυνατή βροχή, με τον Παλλαυρεωτικό να έχει την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει την μεγάλη φάση και τον Αετό να προσπαθεί να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να γίνεται απειλητικός μόνο σε αντεπιθέσεις.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει τον δείκτη του σκορ, με τον Ραπολάρι στο 63′, το σουτ όμως που έπιασε μέσα από την μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ.

Διαιτήτευσαν οι Τριγάζης, Μπαλάγκα, Τσέλιος.

Αετός Πικερμίου: Βοτσίδης, Δημητρίου, Διαμαντής, Καδίτης, Γκιντίδης, Άμερ, Ραπολάρι (  87′ Ναούμ), Δογάνης, Καραβατάκης, Παναγόπουλος ( 81′ Μάργαρης), Μαραγκουδάκης ( 83′ Μωυσίδης).

Παλλαυρεωτικός: Κάρα, Καυκιάς ( 69′ Σπυρόπουλος), Σαμιός ( 45′ Μωραϊτης λ.τ), Πώχος, Θεοφανίδης (65′ Τσιώλης), Μπεργιάννης, Δημητρόπουλος, Βεζέρρα, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ.

ΠΗΓΗ abola