Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΕ Λαύριο: Χειρουργήθηκε ο “Λέγκι”, ο χρόνος πια δουλεύει υπέρ του!

Η ΚΑΕ Λαύριο ΜEGABOLT ευχαριστεί τον ΕΣΑΚΕ για την πρόσκληση στον Δημήτρη Λεγκίκα να παρακολουθήσει από κοντά τη γιορτή του μπάσκετ, το διήμερο του ALL STAR GAME.
Εκεί δηλαδή όπου άξιζε να βρίσκεται από κάθε άποψη, μετά τα όσα πέτυχε τη φετινή σεζόν. Η άτυχη στιγμή στον αγώνα με τα Τρίκαλα, δεν του επιτρέπει να γευτεί τους καρπούς των κόπων του, όμως είναι δεδομένο ότι τα επόμενα χρόνια, ο «Λέκγκι» θα είναι εκεί…

Ήδη άλλωστε ο χρόνος δουλεύει πια υπέρ του, καθώς χθες χειρουργήθηκε στο γόνατο από τον ιατρό της ομάδας μας, κ. Ζακ Μελάγιες, στην Κεντρική Κλινική Αθηνών και έτσι κρίθηκεπροτιμότερο να μην μεταβεί στην Πάτρα: «Η χειρουργική αποκατάσταση του τραυματισμού του Δημήτρη, εξελίχθηκε όπως ακριβώς τα είχαμε υπολογίσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ο Δημήτρης πολύ δυνατός και πεισματάρης, οπότε είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει δυνατότερος και καλύτερος! Δεν δίνουμε μάχη με το χρόνο, στόχος μας είναι πρώτα απ’όλα να είναι απόλυτα έτοιμος από κάθε άποψη όταν θα ξαναπατήσει στο παρκέ», τόνισε ο ιατρός του Λαυρίου MEGABOLT.

Οι ευχές όλων των φιλάθλων του Λαυρίου, για ταχεία ανάρρωση φτάνουν με κάθε τρόπο στον Δημήτρη, που είναι αποφασισμένος και δυνατός!

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
%d