Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαυρεωτικήΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Περιγιάλι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Περιγιάλι θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στον αποκριάτικο χορό που πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο παλιός σταθμός στο Λαύριο το Σάββατο 10/02/2018, που σκοπό είχε να διασκεδάσουμε, αλλά παράλληλα την ενεργή στήριξη του Συλλόγου μας στο δύσκολο έργο του.

Ειδικά αυτή την εποχή της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και η παραμικρή συμμετοχή στις εκδηλώσεις και στις δράσεις του Συλλόγου είναι πολύτιμη.
Ευχαριστούμε πολύ επίσης τον αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Τσίκλο, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΑΝΕΤΑΛ κύριο Χάρη Ζαγουρή την πρόεδρο του Θορικού κυρία Βελετάκου και την κύρια Αργεντίνη Πίτσα που για ακόμα μια φορά μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και διασκέδασαν μαζί μας κατά της διάρκεια της όμορφης βραδιάς. 

Αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που όλοι λίγο-πολύ περνάμε, η ανάγκη για συλλογικότητα, εθελοντισμό και ενεργή συμμετοχή σε ότι αφορά τα θέματα της περιοχής μας, κρίνεται περισσότερο από αναγκαία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, δεσμεύεται να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια για ένα Περιγιάλι καθαρό, όμορφο και λειτουργικό, προστατεύοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των κατοίκων της περιοχή μας.
Σε αυτό το συνεχή αγώνα όσο πιο πολλοί είμαστε, τόσο περισσότερα θα καταφέρουμε!

Καλές αποκριές σε όλες και όλους.