Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
Ολυμπιακός ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση Ολυμπιακού Λαυρίου για το θάνατο του Γιώργου Γρηγοράκου

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Γρηγοράκου γέμισε θλίψη τον κόσμο του Λαυρίου και πιο συγκεκριμένα τους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με τα ποδοσφαιρικά πράγματα της πόλης μας.

Και αυτό γιατί ο Γιώργος Γρηγοράκος αν και ήταν  στη διοίκηση της ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, μάλιστα επί σειρά ετών πρόεδρος της, δεν υπήρξε αντίπαλος άλλης αθλητικής ομάδας. Εμείς στον Ολυμπιακό θα τον θυμόμαστε πάντα ως σύμμαχο σε διάφορες μάχες που κατά καιρούς δίναμε. Είτε για τη δικαιότερη παροχή των επιχορηγήσεων στα αθλητικά σωματεία, είτε για την κατασκευή του γηπέδου της Νεάπολης με αγωνιστικές διαστάσεις ώστε να μπορεί α αγωνίζεται στη φυσική του έδρα ο Ολυμπιακός, είτε πολύ περισσότερο στην προσπάθεια αλληλοβοήθειας των ποδοσφαιρικών συλλόγων του Λαυρίου.

Ο Γιώργος Γρηγοράκος  με τη δράση τους  διδάσκει  τις επόμενες γενιές αθλητικών παραγόντων για το πώς μπορεί κάποιος να είναι χρήσιμος  στη νέα γενιά. Και από αυτή την άποψη η απουσία του όντως κάνει φτωχότερο το ποδοσφαιρικό Λαύριο.

Η διοίκηση και οι αθλητές του Ολυμπιακού Λαυρίου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Γρηγοράκου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας

Απόστολος Παμφίλης                      Ανδρέας Μέντης