Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαυρεωτικήΣχολείαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παραίτηση από τη θέση μέλους της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκ μέρους των Πολιτών του κ. Σαράντου Ρέτσου

Το κείμενο παραίτησης από τη θέση μέλους της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκ μέρους των Πολιτών του κ. Σαράντου Ρέτσου.

Κύριοι 
Όταν αποδέχτηκα την τιμητική θέση του εκπροσώπου των πολιτών στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαυρεωτικής,είχα στόχο να συμβάλλω με τις απόψεις και προτάσεις μου στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του συνόλου της μαθητικής κοινότητας.

Όμως όλο αυτό το διάστημα που συμμετέχω στην Επιτροπή, όσες προτάσεις κι αν έχω κάνει που σκοπό είχαν, αφενός την ασφάλεια των μαθητών αφετέρου την συνδρομή-αρωγή στο έργο που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί μας, έχουν μείνει απλά γραμμένες στα πρακτικά των συνεδριάσεων μας και δεν απασχόλησαν καθόλου την Δημοτική αρχή.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε μια Επιτροπή απλά για να συμπληρώνω την σύνθεση της και γι αυτό τον λόγο υποβάλω την παραίτηση μου.
Σας παρακαλώ λοιπόν όπως προβείτε άμεσα στις ενέργειες που χρειάζονται για την αντικατάστασή μου.

Μια σκέψη για το “Παραίτηση από τη θέση μέλους της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκ μέρους των Πολιτών του κ. Σαράντου Ρέτσου

  • Σαραντο καλη τυχη απο οπου και αν βρεθεις να μαχεσαι για το καλο του τοπου μας και των παιδιων.
    Δυστυχως 2 χρονια ακομη με αυτην την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ δημοτικη αρχη ειναι πολυς χρονος.
    Να εισαι οπως παντα δικαιος, αμεροληπτος και δυναμικος.

    Τασος

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.