Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Η τρομοκρατία της κυβέρνησης δεν θα περάσει

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου καταγγέλλει την απαράδεκτη και αναίτια επίθεση που δέχτηκαν σήμερα το μεσημέρι συνδικαλιστές, μέλη σωματείων, λαϊκών επιτροπών μέλη του ΠΑΜΕ, που βρέθηκαν έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο της Αθήνας για να διαμαρτυρηθούν για τους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας.

Η κυβέρνηση το κεφάλαιο και η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλουν με τον  αυταρχισμό και τη βία να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου για να υφαρπάζουν το βιός του λαού και να μη μιλάει κανείς. Είναι όμως βαθιά γελασμένοι, αν νομίζουν, ότι με την τρομοκρατία και τον αυταρχισμό, μπορούν να φοβίσουν το λαό και το κίνημά του, όλους αυτούς που αντιστέκονται στη συνεχιζόμενη βαρβαρότητα. Για ένα να είναι σίγουροι θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους μέχρι εργαζόμενοι να συνειδητοποιήσουν την τεράστια δύναμή τους και να σαρώσουν όλους όσους είναι απέναντί του.

Καλούμε τον λαό, να βγάλει συμπεράσματα και από αυτήν την αντιλαϊκή κυβέρνηση, που από την μία δίνει γη ύδωρ στο μεγάλο κεφάλαιο φέρνοντας στην βουλή συνεχιζόμενα αντεργατικά μέτρα, και από την άλλη κτυπάει όποιον αντιστέκεται,  και να οργανώσει άμεσα την πάλη του σε αντιμονοπωλιακή αντικαπιταλιστική κατεύθυνση.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρέσει σε %d bloggers: