Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚαμάριζαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Καμάριζα, Λαυρίου: Ανέλκυση της μηχανής του Αστυνομικού που έπεσε σε μεταλλευτικό πηγάδι σε προπόνηση motocross

Επιχείρηση ανέλκυσης του δικύκλου και προσωπικών αντικειμένων από το πηγάδι που έχασε τη ζωή του, ο νεαρός Αστυνομικός, στο δυστύχημα στην περιοχή Καμάριζα Λαυρίου .

NANTIAREPORT_ΕΛΑΣ_ΚΑΜΑΡΙΖΑ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ_MOTOCROSS20180301_214248

Ολοκληρώθηκε (01/03) μετά από πολύωρη επιχείρηση της ΠΥ Λαυρίου, η ανέλκυση του δικύκλου και προσωπικών αντικειμένων που έφερε ο Αστυνομικός που εχασε τη ζωηρή του (24/02) στο τραγικοί δυστύχημα στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος, στην Καμάριζα Λαυρίου, σε προπόνηση motocross.

NANTIAREPORT_ΕΛΑΣ_ΚΑΜΑΡΙΖΑ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ_MOTOCROSS

Ο 36άχρονος, μοτοσικλετιστής -υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες – έπεσε με την αγωνιστική μηχανή του μέσα σε παλιό μεταλλευτικό πηγάδι βάθους 40 μέτρων και ανασύρθηκε νεκρός.

Η κηδεία του Αστυνομικού τελέστηκε (28/02) με παρουσία αγήματος της ΕΛ.ΑΣ

Συγγενείς του νεαρού Αστυνομικού, παρέλαβαν τα προσωπικά του αντικείμενα.

NANTIAREPORT_ΕΛΑΣ_ΚΑΜΑΡΙΖΑ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ_MOTOCROSS20180301_214017Όπως ανέφερε ο Διοικητής της ΠΥ Λαυρίου Σπύρος Παπαστάθης, «η ανέλκυση του δικύκλου ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το πηγάδι είχε βάθος περίπου 40 μέτρα, και μηχανή ήταν φρακαρισμένη και βυθισμένη στον πυθμένα. Στον πάτο του πηγαδιού, εντοπίσθηκε το κράνος και τα προσωπικά αντικείμενα του νεαρού Αστυνομικού, τα οποία και παραδόθηκαν στους συγγενείς του».

NANTIAREPORT_ΕΛΑΣ_ΚΑΜΑΡΙΖΑ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ_MOTOCROSS20180301_214443

Στην επιχείρηση της ΠΥ Λαυρίου, συνέδραμε η Τροχαία Κερατέας, και μέλη του Συλλόγου Στρατιωτικών Αθλητισμού Εφέδρων, τους οποίους ο Διοικητής της ΠΥ Λαυρίου «ευχαρίστησε θερμά για τη συνδρομή και τη βοήθεια που προσέφεραν στην επιχείρηση», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

____________

* Φωτο Σαράντος Ρ.
https://www.nantiareport.gr