Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΌμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου: Τέσσερα χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο κατέκτησαν οι αθλητές του Badminton

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου πήρε μέρος με 6 αθλητές, με τον μικρό μας αθλητή Παπαδόπουλο Νίκο που μάζεψε πολλές εμπειρίες και από την μεγαλύτερη κατηγορία τον Λάμπρο Δουράμπεη και τον Φώτη Δεικτά που κατάφεραν και πέρασαν στον επόμενο γύρο στο απλό και στο διπλό .

  Στην μεγάλη κατηγορία των Ανδρών/Γυναικών ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης κατέκτησε Χρυσό μετάλλιο στο απλό ανδρών και ακόμη ένα Χρυσό στο διπλό μαζί με τον Σιταρένιο Παντελή.

Επίσης η  Παπαδοπούλου Κατερίνα κατέκτησε στο διπλό γυναικών το Χρυσό μετάλλιο μαζί με την Μιγιόνι Ελευθερία από την ομάδα της Φερενίκη και τέλος Ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Σιταρένιος Παντελής στο αγώνισμα του μεικτού μαζί με την Στεφανία Κωνσταντακάτου από την Λιβαδειά. Συνολικά κατέκτησαν 5 μετάλλια , 4 χρυσά και 1 ασημένιο.

   Μετά την ολοκλήρωση των Περιφερειακών Πρωταθλημάτων ξεκινάνε η τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων στα οποία παίρνουν μέρος αθλητές από όλη την Ελλάδα που έχουν πάρει την πρόκριση. Tο πρώτο θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου στην πόλη της Πάτρα για τις κατηγορίες των U15/U19 που φυσικά οι αθλητές του Ο.Α.ΛΑΥΡΙΟΥ θα βρίσκονται εκεί!!