Νέα διάκριση για τον αθλητή στίβου του Γ.Σ.Κερατέας Σωτήρη Παπαθανασίου

O αθλητής στίβου του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ ,Σωτήρης Παπαθανασίου,έλαβε μέρος στους σχολικούς αγώνες στίβου των Λυκείων , Ανατολικής Αττικής. Τερμάτισε 1ος στο αγώνισμα των 100 μ., με χρόνο 11 sec.

Έτσι κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση των σχολικών αγώνων.

Επίσης έλαβαν μέρος στους αγώνες ο Δημήτρης Παπαθανασίου στα 100 μ.. και η Λυδία Χουρσογλου στο μήκος.

Ο Σωτήρης Παπαθανασίου ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του και διανύει περίοδο αγωνιστικής ετοιμότητας.

Ο προπονητής κ.Μανώλης Λαμπρακης δήλωσε την ικανοποίηση του για την επίδοση του αθλητή ,και έθεσε τον στόχο της πρόκρισης στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σχολικών αγώνων.

Η προπονήτρια των τμημάτων ανάπτυξης του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ κ.ΜΑΡΙΑ ΜΩΡΟΓΛΟΥ δήλωσε τα ακόλουθα

¨’Τα τελευταία 6 χρόνια πραγματοποιούμε μία σταθερή προσπάθεια για την ανάπτυξη του στίβου στον Δήμο Λαυρεωτικής. Ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ με αργά και σταθερά βήματα οικοδομεί του αθλητές/τριες στίβου του μέλλοντος. Επιστέγασμα της προσπάθειας ειναι η συνεχής παρουσία σε αγώνες των αθλητων/τριων .Πλέον έχουν αρχίσει οι διακρίσεις σε επίπεδο Πανελληνίων πρωταθληματων ,σχολικών αγώνων,αλλά και επίτευξη ορίων για την.είσοδο σε σχολες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ είναι ο μοναδικός συλλογος με αθλητική αναγνώριση και ενεργός στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στον Δήμο Λαυρεωτικής. Εργαζόμαστε με συνέπεια και ζήλο,συνεργαζόμαστε με το Ν.Π.Δ.Δ. “ΘΩΡΙΚΟΣ” για την αρτιότερη προετοιμασία των αθλητων/τριων .Η διοίκηση και εμείς οι προπονητες νιώθουμε υπερηφάνεια και συγκίνηση ,οταν βλεπουμε τα παιδιά του Συλλόγου να πετυχαίνουν τους στοχους .Το μελλον τους ανήκει.»

Αρέσει σε %d bloggers: