Πρώτη θέση για την Κρίστι Αναγνωστοπούλου του Γ.Σ.Κερατέας

Η αθλήτρια του Γιάννη Δόνδωρου είχε καλύτερη βολή στα 59,39 μ. και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμη πολύ σύντομα να κυνηγήσει βολές πάνω από τα 60 μέτρα.. «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη σημερινή μου εμφάνιση και αυτό γιατί βλέπω ήδη τις αλλαγές που έχουμε κάνει με τον προπονητή μου στην προπόνηση να αποδίδουν.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό για εμένα, που ο προπονητής μου έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτούργησα στον αγώνα, τόσο σε επίπεδο τεχνικής όσο και συγκέντρωσης.

Ο αέρας ήταν λίγο περίεργος σήμερα, με δυσκόλεψε και χάλασε και τις βολές, όμως, αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε αγώνα», είπε αρχικά η Αναγνωστοπούλου και συμπλήρωσε: «Ακόμη είμαστε νωρίς στη σεζόν ωστόσο το επόμενο διάστημα θα είμαι σε επαφή με τον μάνατζερ, προκειμένου να δούμε το ενδεχόμενο συμμετοχής και σε κάποιους αγώνες στο εξωτερικό από τον Μάιο κι έπειτα».

H Η Αναγνωστοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ 61,53 μ., ενώ το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι 59,50 μ., επίδοση που δεν αναμένεται να δυσκολέψει την Ελληνίδα αθλήτρια.

http://www.gazzetta.gr

Αρέσει σε %d bloggers: