Δημήτρης Λουκάς: Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού κύριε Λεβαντή

Ο Επικεφαλής της αντιπολίτευσης, κ. Λεβαντής , ο άνθρωπος δηλαδή που έχει απαξιώσει το θεσμικό του ρόλο, που πολιτεύεται με ύβρεις, συκοφαντίες  και βιαιοπραγίες, ο άνθρωπος που δεν έχει διστάσει να επιτεθεί σε εργαζόμενους, για να εξυπηρετήσει λίγους και εκλεκτούς φίλους του επιχειρηματίες και που επί τέσσερα χρόνια λάμπει δια της απουσίας του στις περισσότερες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε να εμφανιστεί!

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό γίνεται  ενάμιση χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι επιλέγει την ίδια συκοφαντική τακτική, η οποία βεβαίως ηττήθηκε το 2014. Με μία κατάπτυστη ανακοίνωση, λοιπόν στην οποία με «εγκαλεί» χρησιμοποιώντας ψεύδη και ανακρίβειες, προσπαθεί να ψελλίσει αντιπολιτευτικό λόγο.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται και στην απόφαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου για την Υπόθεση Καπερώνη.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη απόφαση, αρκεί να αναφέρω ότι έχει δοθεί, πολύ καιρό πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εντολή στο δικηγόρο για άσκηση έφεσης επί της απόφασης του μονομελούς πρωτοδικείου αλλά και ότι έχω αθωωθεί πανηγυρικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη με απόφαση του Εφετείου το 2014. Περσινά ξινά σταφύλια οι συκοφαντίες σας κ. Λεβαντή.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το σκεπτικό της τότε απόφασης ήταν ότι ενήργησα με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι μέλη της παράταξης του κ. Λεβάντη θα κάτσουν στο ειδωλιο το Σεπτέμβριο κατηγορούμενοι για τις συκοφαντίες και τα ψεύδη για την εν λόγω υπόθεση.

Αλλά άγνωστη έννοια αυτή για τον πρώην δήμαρχο του απόλυτου Τίποτα, αφού ακόμη και σήμερα προσπάθησε να σταθεί εμπόδιο στην ανάπτυξη της περιοχής και στην εισροή 400.000 ευρώ από την εκμίσθωση καντινών στα ταμεία του Δήμου, που είχε ως αποτέλεσμα την πρόσληψη 10 συνδημοτών μας ηλικίας 55-67 ετών, ώστε να βγουν στη σύνταξη και σύντομα θα γίνουν 30. Ευτυχώς για άλλη μια φορά οι προσφυγές του ακυρώθηκαν από τα αρμόδια όργανα, πάλι βεβαίως με το σκεπτικό ότι ενήργησα με γνώμονα το συμφέρον των Δημοτών.

Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι ο κύριος Λεβαντής δεν μπορεί να διαχειριστεί τη σύγκριση ανάμεσα στο απόλυτο Τίποτα της δικής του θητείας και του έργου που γίνεται και δρομολογείται γστο Δήμο Λαυρεωτικής.

Δεν μπορεί να διαχειριστεί για παράδειγμα τις συμβάσεις του Δήμου  με την Περιφέρεια αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, την άσκηση για πρώτη φορά κοινωνικής πολιτικής με πάνω από 500 ωφελούμενες οικογένειες, τα έργα ανάπτυξης και προσέλκυσης τουρισμού,τη συνεχή διεκδίκηση και εξασφάλιση ευρωπαϊκών προγραμμάτων προς όφελος των δημοτών. Φυσικά δεν θα μπορεί σε λίγο να διαχειριστεί ούτε την έλευση του Προαστιακού στο Λαύριο, κάτι το οποίο θα πάρει σύντομα σάρκα και οστά και αποτελεί μια σπουδαία κατάκτηση για τη Δημοτική Αρχή.

Θα του συστήναμε ψυχραιμία και  αυτοσυγκράτηση γιατί θα μείνει στην Ιστορία ως ο Επικεφαλής της αντιπολίτευσης που επέλεξε να αντιπολιτεύεται τα συμφέροντα των Δημοτών, αλλά όπως όλα δείχνουν επιλέγει το μόνο δρόμο που γνωρίζει.

Καλή κατηφόρα!

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Καινοτομίας
Δημήτρης Λουκάς

Αρέσει σε %d bloggers: