Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
"Δημοτική Καινοτομία"ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς: Απάντηση στον κ. Λεβαντή

Ο κύριος Λεβαντής στην προσπάθειά του να ασκήσει αντιπολίτευση επανέρχεται σε μια υπόθεση που αφορά στο 2008 -10 χρόνια πριν!!!-για την οποία έχω απαλλαγεί τυχών ευθυνών με τελεσίδικη απόφαση της δικαιοσύνης.
Δεν διστάζει παράλληλα να χρησιμοποιήσει επιλεκτικά και κάποια στοιχεία προκειμένου να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Οι απαντήσεις στις συκοφαντίες του, έχουν δοθεί ήδη στα αρμόδια δικαστικά όργανα την εποχή που έπρεπε και οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί τον διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Καλό θα είναι επίσης να μην επικαλείται τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί αν ανατρέξει κανείς θα διαπιστώσει την απουσία του από το μεγαλύτερο ποσοστό των συνεδριάσεων .

Άλλωστε η εν γένει συμπεριφορά του κυρίου Λεβαντή αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις μηνύσεις που του έχουν κατατεθεί από διάφορες πλευρές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας.

Τέλος όσον αφορά το θεάρεστο κατά αυτόν έργο που έχει κάνει για την Λαυρεωτική η απάντηση του δόθηκε το 2014 από την πλειοψηφία των Δημοτών που τον κατέταξε στο περιθώριο.

Του συνιστούμε για ακόμα μια φορά ψυχραιμία και του ευχόμαστε καλό κουράγιο, καθώς παρακολουθεί με θλίψη τα έργα που για πρώτη φορά πραγματοποιούνται στο Δήμο μας.

Προσωπικά δεν έχω ούτε τον χρόνο ,ούτε τη διάθεση να διαχειριστώ την παραφροσύνη του κυρίου Λεβαντή.

Προτιμώ να συνεχίσω να διαχειρίζομαι απρόσκοπτα  τα πραγματικά προβλήματα των δημοτών και του Δήμου μας.