Κωνσταντίνος Λεβαντής: Μήπως ζει σε άλλη Λαυρεωτική ο Δ. Λουκάς;

Στη σημερινή του απάντηση(;) στην ανακοίνωσή μας, ο Δ. Λουκάς ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Συνεχίζει να μας κατηγορεί για τα πάντα, αποφεύγοντας να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

Έφτασε στο σημείο να αναφέρει επί λέξει:  «παρακολουθεί (ο Λεβαντής) με θλίψη τα έργα που για πρώτη φορά πραγματοποιούνται στο δήμο μας»!!!!!

Δυστυχώς γι΄αυτόν, οι δεκάδες χιλιάδες δημότες και κάτοικοι της Λαυρεωτικής, που ούτε ξαφνικά μετακόμισαν ούτε τυφλώθηκαν, όσο και να ψάξουν δεν τα βλέπουν.

Ονειρεύεται, μετακόμισε, υπάρχει και άλλη Λαυρεωτική που δεν γνωρίζουμε οι υπόλοιποι, ή και πάλι λέει ψέματα;

Προσπαθώντας να πει κάτι για την «Υπόθεση Καπερώνη», μας κατηγορεί ότι ξεθάβουμε υποθέσεις δεκαετίας για να τον αντιπολιτευτούμε.

Δυστυχώς γι΄αυτόν και κυρίως για τους Δημότες που «θα πληρώσουν το μάρμαρο», η δικαστική απόφαση να πληρώσει ο δήμος 555.000 ευρώ συν τόκους στην εταιρεία Καπερώνη έχει ημερομηνία 05.02.2018 (Αριθμός Απόφασης 219 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών).

Όπως και οι ζημιές της Δημοτικής του Επιχείρησης, που φτάνουν συνολικά τα 2.000.000 ευρώ, ακόμα εξοφλούνται από το ταμείο του Δήμου.

Επαναλαμβάνουμε, για να το χωνέψει, ότι δεν θα κρύβεται για πολύ πίσω από βρισιές και συκοφαντίες εναντίον μας. Σύντομα θα αναγκαστεί να δώσει απαντήσεις για όλα.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Εποχή»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

Αρέσει σε %d bloggers: