Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σερέλης: «Ήταν μπράβοι και ήλθαν για μεροκάματο»! [ΒΙΝΤΕΟ]

Αρχικώς ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στην… επίσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας του πριν από το τζάμπολ, κάνοντας λόγο για εκφοβισμό.

«Ήλθαν στα αποδυτήρια μας 2-3 κύριοι… Δεν ξέρουμε ποιοι είναι… Ο ένας ήλθε και μου μίλησε. Ήλθε μέσα στα αποδυτήρια να μας προπηλακίσει, να μας εκφοβίσει πώς να παίξουμε το παιχνίδι και τι να κάνουμε! Δεν έχουμε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, δεν μπορώ να καταλάβω πως ήλθε. Δεν υπήρχε άνθρωπος εδώ… Είναι η πρώτη φορά στα 17 χρόνια που είμαι προπονητής στο Λαύριο που συμβαίνει κάτι τέτοιο στα αποδυτήρια. Ας πούμε, λοιπόν, πως είναι τυχαίο αυτό το περιστατικό.
Μετά από τον αγώνα ο κύριος Χριστοδούλου, σχεδόν με τα ίδια λόγια που μίλησε και ο “κύριος” στα αποδυτήρια, αναφέρθηκε εναντίον του μάνατζερ του Λαυρίου, του γενικού διευθυντή, όλου του πάγκου μας!
Το τρίτο που θέλω να πω είναι ότι κάποιοι έχουν στεναχωρηθεί που είμαστε τρίτοι και με τον τρόπο που παίζουμε! Δεν αναφέρομαι στον Πανιώνιο αλλά σε κάποιους που είναι πολλά χρόνια στο μπάσκετ και είναι στεναχωρημένοι. Θέλω να τους πω ότι θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην τρίτη θέση. Εδώ και ένα μήνα υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον μπασκετικό χώρο που προσπαθεί να μειώσει την προσπάθεια που κάνουμε. Εμείς δεν έχουμε ούτε φίλους, ούτε εχθρούς! Παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσα και προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι με την προσπάθειά μας στον αγωνιστικό χώρο.»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος: «Ήταν μπράβοι και ήλθαν για μεροκάματο, να τα λέμε όλα. Τρεις μπράβοι ήλθαν και απείλησαν τον προπονητή και τους παίκτες. Γίνανε μπραβιλίκια και ο Χριστοδούλου να λέει ότι μας γ…αει».

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 1’35”

http://www.gazzetta.gr