Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥγεία-Κέντρα Υγείας

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Κέντρο Υγείας Λαυρίου

ΠΡΟΣ:   Ιατρό κο  ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ  ΝΙΚΟΛΑΟ

             Δντή Κέντρου Υγείας Λαυρίου.

Αγαπητέ μας Γιατρέ,

Οφείλουμε να εκφράσουμε δημόσια, τις πιο βαθιές ευχαριστίες μας, τόσο προσωπικά σε εσάς, όσο και στο Ιατρικό – Νοσηλευτικό προσωπικότης απογευματινής βάρδιας, της Πέμπτης 29/03/2018, του Κ.Υ .Λαυρίου.

Η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή σας, έδωσε στη κυριολεξία < πνοή ζωής> στο σοβαρότατο πρόβλημα του αδελφού μας, ο οποίος διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών πλήρως καλυμμένος ιατρικά από εσάς και με την συνοδεία γιατρών, με δικές σας ενέργειες, ώστε άμεσα να αντιμετωπισθεί ό,τι  τυχόν προέκυπτε κατά την διακομιδή.

 Η προσφορά και η ανθρωπιά δεν περιγράφονται ούτε μετριούνται Γιατρέ  και όλοι σας, μας τις προσφέρατε, απλόχερα.

Τελειώνοντας , αναφέρουμε τις τελευταίες λέξεις σας, πριν το ασθενοφόρο ξεκινήσει για την Αθήνα :<Είμαστε μια μικρή κοινωνία. Για όλους εμάς τους εργαζόμενους στο Κ. Υ. Λαυρίου, όποιος περνά το κατώφλι του, δεν είναι μόνο ο συνάνθρωπος  που οφείλουμε να βοηθήσουμε, είναι ο συμπολίτης, ο γείτονας, ο φίλος και προσπαθούμε να υπερβούμε τα ανθρώπινα για την σωτηρία του>.

Και τα υπερβαίνετε Γιατρέ, αν κρίνουμε πόσο άμεσα  αντιμετωπίστηκε ο αδελφός μας.

Στο Κ. Υ. Λαυρίου, επιτελείται μεγάλο κοινωνικό έργο και οι παρεχόμενες υπηρεσίες αντιμετώπισης κάθε προβλήματος υγείας προς τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, είναι άριστες.

Με βαθύτατη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,

Λαύριο, 31-03-2018

Μαρία Ορφανίδου – Σάκης Ορφανίδης.
%d