Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Κεραυνός ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κεραυνός Κερατέας – Νικολακάκης 2-0

Με δύο γκολάρες παρμένες από τη σούπερ λίγκα, ο Κεραυνός δεν συνάντησε αντίσταση από έναν μέτριο σήμερα Νικολακάκη και επέστρεψε στις νίκες. Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν δύο γκολ ποιήματα.

Στο 20’  το 1-0 με το λόμπα του Βαγγέλι από τριάντα μέτρα και στο 32΄ ο Αρουέλ έκανε το 2-0 από ασίστ του Κοντογιάννη. Έξοχη σε έμπνευση η συνεργασία των δύο παικτών του Κεραυνού. Από εκεί και μετά ελάχιστα πράγματα.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πρωτοβουλία κινήσεων η οποία όμως δεν μετουσιωνόταν σε ξεκάθαρες φάσεις απέναντι στην εστία του Βεζύρη. Έτσι το τελικό σφύριγμα του Δραγάτη βρήκε  νικητή τον Κεραυνό.

Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Τσαλίκογλου και Χόικα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Βεζύρης, Φραγκής, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Βαγγέλι, Βίλα, Κακαράς (81΄Ασλάνι), Αρουέλ (90’ Στεργίου), Κοντογιάννης (83’ Τσίκλος), Λιούμης (79΄Ανδρέου)

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Διαμάντης) Κατσάνος, Κωστόπουλος, Κουμουλίδης (72΄Δαμιανίδης), Νίκας (46’ Πεϊδης), Τσαμπανίδης, Βαφειάδης, Μαβίδης, Παπαδόπουλος, Καβάσης (61’ λ.τ Ντάντης), Πιτσούνης, Μουκάνης (70’ Πιτέλης)

Δημήτρης Παρίσης
dimtrisparisis@hotmail.com
http://athlorama.blogspot.gr
%d