Ευάγγελος Μπούζας: Ανοχύρωτη πόλη το Λαύριο!

Ανοχύρωτη πόλη το Λαύριο, όπου η εγκληματικότητα χτύπησε κόκκινο. Δύο έως τρεις κλοπές καθημερινά σε αυτήν την απομακρυσμένη περιοχή της Αττικής με πληθυσμό 11.000 κατοίκων περίπου .

Σε απόγνωση η Δημοτική Αρχή, καθώς και οι πολίτες οι οποίοι απευθύνονται απεγνωσμένα και ζητούν την παρουσία Αστυνομικών, μη βρίσκοντας ανταπόκριση, διότι το σύνολο των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας το τελευταίο καιρό βρίσκεται καθημερινά προς εκτέλεση Υπηρεσίας στο κέντρο της Αθήνας (Μέγαρο Μαξίμου, Συμβολαιογραφεία, διάφορους στόχους).

Ο Αστυνομικός, Υπάλληλος Β΄ Κατηγορίας, μετακινείται και εξουθενώνεται καθημερινά 140 χιλιόμετρα, προκειμένου να εκτελέσει Υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας, αφήνοντας, χωρίς δική του υπαιτιότητα, ανοχύρωτη την πόλη που Υπηρετεί.

Δεν φτάνει λοιπόν η οικονομική επιβάρυνση στα ήδη μειωμένα εισοδήματά του λόγω των συνεχών μετακινήσεων, επιπλέον γίνετε και δέκτης (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ) παραπόνων και δέχεται την κατακραυγή των αγανακτισμένων πολιτών, οι οποίοι νιώθουν ότι δεν προστατεύονται επαρκώς και αποτελεσματικά .

Θα πρέπει άμεσα να σταματήσουν τα μέτρα από το Λαύριο και τις όμορες Υπηρεσίες (ΚΕΡΑΤΕΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟ) προκειμένου αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που είναι σίγουρο ότι θα μεγαλώσουν την θερινή περίοδο έτσι ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών αλλά και να υπάρξει ουσιαστική Αστυνόμευση στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε.

 ΜΠΟΥΖΑΣ Ευάγγελος
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΜΕΛΟΣ Μ.ΠΡ.Ο.ΣΤ.Α.

Αρέσει σε %d bloggers: