Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΝΠΔΔ ΚέφαλοςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ»: Συνεχίζεται με επιτυχία το Εθελοντικό Πρόγραμμα Οδοντιατρικής Προληπτικής Αγωγής στα νήπια των Βρεφονηπιακών Σταθμών

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το Πρόγραμμα Πρόληψης Οδοντιατρικών Προβλημάτων και Εκμάθησης Στοματικής Υγιεινής, με μαζική συμμετοχή των περισσότερων οδοντιάτρων της Κερατέας.

Στις 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της χειρούργου οδοντιάτρου κ. Ρούλας Παναγιώτου στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κερατέας.

Ακολουθήθηκαν όλες οι σύγχρονες μέθοδοι παρουσίασης προκειμένου τα παιδιά να υιοθετήσουν θετικές συνήθειες οδοντιατρικής πρόληψης. Συγκεκριμένα, με προβολή βίντεο και εικόνων που επιμελήθηκε η οδοντίατρος, έδωσε στα παιδιά διατροφικές συμβουλές αλλά και συμβουλές για την αποφυγή τερηδόνας και ουλίτιδας. Ακόμη, με διαδραστικό τρόπο παρουσίασε στα νήπια τεχνικές βουρτσίσματος.

Η σειρά συναντήσεων θα ολοκληρωθεί στις 16 Μάϊου με την επίσκεψη του επόμενου οδοντιάτρου στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κερατέας.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» και η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Πάλλη ευχαριστούν για ακόμη μία φορά τους οδοντιάτρους για την εθελοντική συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα.

Αρέσει σε %d bloggers: