Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥγεία-Κέντρα Υγείας

ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λαυρεωτικής: Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν

Πανελλαδική Εκστρατεία των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων για την πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και τα Διαγνωστικά Κέντρα  : ΒΙΟ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ – ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,  ΛΑΠΠΑ ΘΩΜΑΊΣ και ΤΣΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, συνδιοργανώνουν την Διαδημοτική Δράση  Πρόληψης του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την Εκστρατεία. Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ.   προτρέπουμε όλους τους δημότες:

  1. Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα με τιμή έως 3€.
  2. Να εγγραφούν στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου τους για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους.
  3. Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό κάνοντας «like» στην σελίδα του συνεργαζόμενου Διαγνωστικού Κέντρου στο facebook, ή μέσω e-mail.
  4. Ένας μικρός αριθμός πολιτών (έως 10% του συνόλου των παραπεμπομένων) ανασφάλιστων και απόρων, που έχουν λάβει ειδικό παραπεμπτικό μέσω του Δήμου τους ότι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, θα εξυπηρετείται δωρεάν.

Σας γνωρίζουμε τα Διαγνωστικά Κέντρα του Δήμου μας που συμμετέχουν στην Εκστρατεία και τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε για να κάνετε την εξέταση ΣΗΜΕΡΑ:

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ !ΚΕΝΤΡΑ – ΠΑΡΟΧΟΙ ΚΕΠ  ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ:

ΒΙΟ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ    –

– ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 Τηλέφωνο: 22990-63200

Δ/νση: Λ. Αθηνών-Σουνίου 31 –  Κερατέα

ΛΑΠΠΑ ΘΩΜΑΊΣ Τηλέφωνο:  22920-60029

Δ/νση:  Ανδ. Αλεξάνδρου 9 – Λαύριο

ΤΣΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Τηλέφωνο: 22920-27469

Δ/νση:   Κουντουριώτη 6 – Λαύριο

ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ:

α) Βιοιατρική – Αγίας Παρασκευής 210 6966000

β) Βιοιατρική – Γλυφάδας  210 8981174

Αρέσει σε %d bloggers: