Στη σύσκεψη για την Παιδεία παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς στη Ραφήνα

Στη σύσκεψη για την Παιδεία με θέμα: «Συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα στην εκπαίδευση στην Ανατολική Αττική», παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, μαζί με τον Υφυπουργό Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη, το Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ ΑΕ) Βασίλη Καραγιάννη και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΚΤΥΠ.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα ζητήματα σχολικής στέγης του Δήμου μας, καθώς και για σημαντικά θέματα που απασχολούν την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Λαυρεωτικής.

Ακόμη, ο Υφυπουργός ανακοίνωσε την ίδρυση Ναυτικού Τομέα στο ΕΠΑΛ Λαυρίου από το Σεπτέμβρη του 2018, με ειδικότητα Μηχανικών Πλοίων.

Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, o Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ Βασίλης Καραγιάννης και μέλη του ΔΣ.

Στη δεύτερη φωτογραφία από δεξιά προς τα αριστερά απεικονίζονται οι κκ. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Σαρωνικού Χάρης Κυνηγαλάκης, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ζαχαρίας Πελέκης, ο Δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, η Διευθύντρια Πρωτοβαθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής Βασιλική Ξυθάλη και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής Στέφανος Καπέλλας.

Αρέσει σε %d bloggers: