Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΛαύριοΝΠΔΔ ΘορικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΝΠΔΔ Θορικός: Αποτελέσματα αγώνων ενόργανης και ακροβατικής [ΦΩΤΟΣ]

Ένα γεμάτο σαββατοκύριακο με ενόργανη γυμναστική και ρεκόρ συμμετοχών  ολοκληρώθηκε  στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.  Α’ Φάση  Ενόργανης Γυμναστικής Γ’-Δ’ Κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’- Γ’ Περιφερειών  & ο  Διασυλλογικός Αγώνας Ακροβατικής  Γυμναστικής Α’1-Β’1-Β’2-Γ’-Δ’-Ε’ Κατηγορίας πραγματοποιήθηκαν με την αιγίδατης Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Α.Ε.Σ.Γ.Α.  σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός»  Δήμου Λαυρεωτικής.

Στο Πρωτάθλημα  συμμετείχαν περισσότεροι  από 130 (εκατό) αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής και 90 (ενενήντα) αθλητές και αθλήτριες της ακροβατικής γυμναστικής από 50(πενήντα) αθλητικά σωματεία από όλη  την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι κατηγορίες που αγωνιστήκαν είναι ιδιαίτερα δύσκολες καθώς το επίπεδο των νέων αθλητών είναι πολύ υψηλό ο ανταγωνισμός μεγάλος.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαύριου Μαραγκού Κωνσταντίνα κατέλαβε την πρώτη θέση στο σύνθετο ατομικό.

Στους αγώνες παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Δημήτριος  που έκανε την  πρώτη  απονομή , η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Βελετάκου Ευαγγελία και ο  Πρόεδρος της Ακροβατικής  Γυμναστικής για όλη την Ελλάδα και Προϊστάμενος του τμήματος αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» . Και

Ακολουθούν τα αποτελέσματα στους ακόλουθους υπερσύνδεσμους:

http://www.ego-gymnastics.gr/wp-content/uploads/2018/04/ACRO-Apotelesmata-Diasyllogikos-Notiou-Ellados-2018.pdf

http://www.ego-gymnastics.gr/wp-content/uploads/2018/04/MAG-A-Fasi-C-Cat-A-C-Perif-22.04.2018.pdf

http://www.ego-gymnastics.gr/wp-content/uploads/2018/04/WAG-A-Fasi-C-Cat-A-C-Perif-21.04.2018.pdf

http://www.ego-gymnastics.gr/wp-content/uploads/2018/04/MAG-A-Fasi-D-Cat-A-C-Perif-22.04.2018.pdf

http://www.ego-gymnastics.gr/wp-content/uploads/2018/04/WAG-A-Fasi-D-Cat-A-C-Perif-21.04.2018.pdf

Ο  Δήμαρχος Λαυρεωτικής Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός»
Δημήτριος  Λουκάς Ευαγγελία Βελετάκου

Αρέσει σε %d bloggers: