Χώρισαν οι δρόμοι Κεραυνού Κερατέας και Τάκη Μακροδημήτρη

“Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στον Κεραυνό. Το τελευταίο παιχνίδι μου στον πάγκο του Κεραυνού θα είναι με τα Γλυκά Νερά. Πέρασα δύο δημιουργικά χρόνια σε αυτή την ιστορική ομάδα και νομίζω πως ότι είχα να το δώσω το έδωσα.
Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του Κεραυνού και ειδικότερα τον Δήμαρχο και Πρόεδρο κ. Λουκά Δημήτριο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και την άψογη συνεργασία μας, τον κ. Αδάμη Ιωάννη Αντιπρόεδρο της ομάδας που ήταν δίπλα μας και το μέλος του Δ.Σ κ. Τσίκλο Παναγιώτη για την συμβολή του στην ομάδα του Κεραυνού.
Δεν μπορώ να μην κάνω ειδική μνεία σε δύο ανθρώπους οι οποία ήταν κάθε μέρα δίπλα μου σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας, αναφέρομαι στον κ. Πάσχο Ιωάννη, ο οποίος είναι πραγματικά “Κεραυνός” και το αποδεικνύει έμπρακτα και στον κ. Καρελιώτη Βαγγέλη τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα που σε όλα τα δύσκολα ήταν παρών, τονίζοντας πως τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου καθώς και τον κόσμο του Κεραυνού που ήταν κοντά στην ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα . Εύχομαι καλή συνέχεια στον ιστορικό σύλλογο της Κερατέας”.

Με εκτίμηση
Τάκης Μακροδημήτρης

athlorama.blogspot.gr

Αρέσει σε %d bloggers: