Με νίκη ανόδου γράφει ιστορία σήμερα ο Παλλαυρεωτικός!

Λιγες ώρες απέμειναν για τη μεγάλη γιορτή του Λαυριωτικου ποδοσφαίρου και την διεξαγωγή του τελευταίου αγώνα του τοπικου Πρωταθλήματος της Β’ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Με ευκαιρία του τελευταίου αγώνα της ποδοσφαιρικής σεζόν θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες της Ένωσης που έλαβαν μέρος στο θεσμό και να ευχηθώ στην αναμέτρηση της ομάδος μας με την Αρτέμιδα να έχουμε έναν αγώνα αντάξιο της ιστορίας και του πολιτισμού και των δύο συλλόγων. Εγώ και τα μέλη του Δ.Σ αλλά και το προπονητικό team και οι παίχτες μας κάνουμε κάθε προσπάθεια να δείξουμε στον κόσμο του Λαυρίου μας πως βλέπουμε και θέλουμε το ποδόσφαιρο μας να.είναι και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση ,εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας. Ραντεβού λοιπόν αύριο Σάββατο στο γήπεδο των Σπάτων να απολαύσουμε έναν όμορφο αγώνα, ο οποίος θα ξεχωρίσει για το ευ αγωνίζεσθε με τον καλύτερο να κερδίσει.
Ο αγώνας αυτός είμαι βέβαιος ότι οργανωτικά θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία από δύο ιστορικές και πολύ αξιόλογες ομάδες, την Αρτέμιδα και τον Παλλαυρεωτικο.
Εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά και να κερδίσει ο καλύτερος. Έφτασε επιτέλους η μεγάλη γιορτή του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος που συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή.
Σκοπεύουμε να αποδείξουμε ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία εκεί, όπως πολλοί έτρεξαν να ισχυριστούν, αλλά είναι ένα αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ,, των παιδιών μας , της οικογένειας του Παλλαυρεωτικού.

Εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος νοιώθω περήφανος γι’ αυτή την ομάδα και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, που με αυτοθυσία έχουν φθάσει την ομάδα του Παλλαυρεωτικου σε αυτό το επίπεδο. Είμαι σίγουρος ,ότι θα δούμε έναν πολύ καλό αγώνα και από τις δύο ομάδες.
Πάντως ανεξαρτήτως αποτελέσματος το Σάββατο ο Παλλαυρεωτικός γράφει ιστορία , ίσως η μεγαλύτερη 90 χρόνια μετά την ίδρυση του.
Μια ολόκληρη περιοχή τις δύο τελευταίες βδομάδες ζει για το Σάββατο.
Η ομάδα τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με την ψυχολογία στα ύψη, σέβεται τον αντίπαλο, αλλά αυτό που εισπράττω από όλα τα παιδιά είναι, ότι θα δώσουν το εκατό τοις εκατό για να κάνουν το όνειρό μας πραγματικότητα.
Εύχομαι και πάλι να γίνει ένα καλό και όμορφο παιχνίδι και στο τέλος , αυτό που θέλουμε είναι να.κάνουμε μια ολόκληρη περιοχή να “μείνει ξύπνια”.
Καλή επιτυχία στις ομάδες μας και το διαιτητικό τρίο.

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/pallavreotikos

Αρέσει σε %d bloggers: