Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2025
Lavriaki.gr
Εργατοϋπαλληλικό ΚέντροΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ψηφίστηκε η νέα Διοίκηση στο Σωματείο ιδιωτικών υπάλληλων Λαυρεωτικής

Συναδέλφισσες-οι πραγματοποιήθηκαν στο τέλος Απρίλη, με μεγάλη επιτυχία, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Σωματείου μας καθώς και για αντιπροσώπους για το επερχόμενο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου όπως και για την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Η νέα διοίκηση που εκλέχτηκε χαιρετίζει, με θέρμη, όλους τους συναδέλφους που πήραν μέρος  στις αρχαιρεσίες, για την εκλογή νέων οργάνων του σωματείου μας, αλλά και όλους όσους ήταν υποψήφιοι ανεξάρτητα αν εκλέχτηκαν η όχι.

    Συναδέλφισσες-οι  η φετινή εκλογική μάχη πραγματοποιήθηκε στο φόντο έντονων διεργασιών στην ευρύτερη περιοχή μας, με τις επεμβάσεις ιμπεριαλιστικών κρατών στην Συρία και την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, αλλά και σε μια περίοδο που και στο εσωτερικό της χώρας συνεχίζεται μα αμείωτη ένταση η επίθεση εναντίων των εργαζομένων.
Η νέα διοίκηση, που ήρθε σε Σώμα, κάνει ξεκάθαρο ότι θα πρωτοστατήσει σε κάθε τι που απασχολεί τους εργαζόμενους του κλάδου, από τον αγώνα για το μεροκάματο, την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την υπεράσπιση συνδικαλιστικών ελευθεριών, την υπεράσπιση των σπιτιών μας κ.α  μέχρι την οργάνωση της πάλης των εργατών κόντρα στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους  και για την συνειδητοποίησή τους ότι ο πραγματικός εχθρός τους είναι οι μονοπωλιακοί όμιλοι, οι ιμπεριαλιστές και οι κυβερνήσεις τους, που σε περιόδους ειρήνης ξεζουμίζουν τους εργαζόμενους με αντεργατικούς νόμους, ενώ σε περιόδους πολέμου,  τους στέλνουν στην πρώτη γραμμή, σε κάθε περίπτωση για να μεγαλώνουν τα κέρδη τους.

Σε αυτήν την κατεύθυνση η νέα διοίκηση καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, ανεξαρτήτως αν ψήφισαν στις εκλογές του Σωματείου μας η όχι, να πυκνώσουν τις γραμμές του, και οργανωμένα να αντιπαλέψουμε τους εκμεταλλευτές της ζωή μας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι το εξής:

Πρόεδρος: Χασιώτου Δήμητρα

Αντιπρόεδρος: Μέντης Θεόδωρος

Γραμματέας: Ανανιάδης Λεωνίδας

Ταμίας: Ζαμπέλης Δημήτρης

ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:

Α) Σοφιάνοβα Γαλήνη

Β) Σαββίδης Λάζαρος

Γ) Μέντης Δαμασκηνός