Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λαυρίου και το τριετές Εσπερινό Γενικό Λύκειο

Mια σημαντική ευκαιρία παρουσιάζεται για τους ενήλικους που δεν έχουν τελειώσει το Γυμνάσιο ή το Γενικό Λύκειο.  Στο Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαυρίου, ο χαμένος χρόνος κερδίζεται και πάλι.

Ειδικά από φέτος που το Εσπερινό Λύκειο γίνεται πια τρία μόνο χρόνια κι όχι τέσσερα όπως ίσχυε μέχρι πέρυσι. Προσφέρει πλήρη πρόσβαση σε σχολές ΤΕΙ και σε Πανεπιστήμια μέσα από ειδικές, για τα Εσπερινά σχολεία πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι ίδιες ακριβώς ευκαιρίες παρουσιάζονται και για τους ανήλικους που εργάζονται και δεν θέλουν να μείνουν πίσω στο σχολείο.

Τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες  5μμ με 8.50μμ, προσαρμόζονται στους ρυθμούς και τις δυνατότητες των μαθητών, ενώ συνδυάζονται και με ενδιαφέρουσες επιμορφωτικές εκδηλώσεις. Ήδη μαθητές έχουν αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο, ξεκίνησαν το Λύκειο και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτή τους την εμπειρία.

Εκείνο που απαιτείται είναι μέχρι το τέλος του μήνα, οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν σε επαφή με  το σχολείο για να ενημερωθούν σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί.

Σε μια εποχή που η αγορά εργασίας είναι απαιτητική και ζητούνται όλο και περισσότερα προσόντα, το εσπερινό σχολείο είναι μια έξυπνη επιλογή που δίνει λύσεις και προοπτικές.

Διεύθυνση: Ανδρέα Κορδέλλα 2 (συστεγαζόμαστε με το 1ο Γυμνάσιο Λαυρίου)
Τηλέφωνο 2202025639,  Ωρες: 5μμ με 8.50μμ
Mail: mail@gym-esp-lavriou.att.sch.gr
Ιστοσελίδα σχολείου: http://gym-esp-lavriou.att.sch.gr/autosch/joomla15/

 

Αρέσει σε %d bloggers: