Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Μεσόγεια-Ανατ.ΑττικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μύκονος: Αναζητείται «ναυλωμένος» ληστής από το Κορωπί!

Απίστευτες λεπτομέρειες για την υπόθεση που πριν μερικές ημέρες συγκλόνισε τη Μύκονο με πρωταγωνιστές έναν 49χρονο μαθηματικό, την Σέρβα σύζυγο του και έναν «ναυλωμένο» ληστή από το Κορωπί αποκαλύπτονται μέσα από τη δικογραφία.

Ο 49χρονος προσέλαβε ληστή για να αρπάξει τον «θησαυρό» της γυναίκας του στο νησί των ανέμων, επειδή ήταν σε διάσταση και φοβόταν μην χάσει τα παιδιά του.

Όμως οι τύψεις τον έκαναν λίγο μετά την κινηματογραφική έφοδο και την αρπαγή των 145.000 ευρώ και των 10.000 δολαρίων που έκρυβε σε χάρτινες σακούλες η Σέρβα επιχειρηματίας, να την πάρει τηλέφωνο, να παραδεχτεί ότι αυτός είχε στήσει το σκηνικό και να της τα επιστρέψει.

Ο μαθηματικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σύρου ωστόσο μετά από σύμφωνη γνώμη και του ανακριτή αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χωρίς χρηματική εγγύηση.

Ο δε, συνεργός του, ο 54χρονος ληστής από το Κορωπί, που την κοπάνησε από το νησί με το πλοίο της γραμμής, έχει ήδη ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Μυκόνου και αναζητείται. Μάλιστα ο 49χρονος έδωσε στον 54χρονο, ως αντάλλαγμα, μία τσάντα πλάτης γεμάτη με φωτογραφικούς φακούς.

http://mesogianews.gr