Συλλήψεις από το Α.Τ.Λαυρίου μετά από απόπειρα απαγωγής ηλικιωμένης στο Λαύριο

Χθες στην περιοχή του Λαυρίου για δευτερόλεπτα θα είχαμε υφαρπαγή ηλικιωμένης με σκοπό ίσως την διάρρηξη στο σπίτι της και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακολουθούσε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα περίμενε έξω από το σπίτι της το γιο της , να έρθει να την πάρει με το αυτοκίνητο……σε μια στιγμή σταματά δίπλα της , ένα αυτοκίνητο με ένα ζευγάρι , ο οδηγός ήταν άνδρας και η συνοδηγός γυναίκα..διαβάστε την συνομιλία!!!!!!!

καλησπέρα τι κάνετε ??? είσαστε καλά??? Η γυναίκα απάντησε,… καλησπέρα καλά ευχαριστώ, περιμένω τον γιο μου τον Γιώργο να έρθει να με πάρει……..Της απάντησε η γυναίκα ,……. ο Γιώργος μας έστειλε να σας πάρουμε , γιατί θα αργήσει κάτι του έτυχε…….Γνωρίζεται το Γιώργο??απάντησε η γυναίκα…..Φυσικά τον γνωρίζουμε έχουμε κοινό ζευγάρι γνωστό , τον Αναγνωστόπουλο…..ελάτε θα σας πάμε εμείς δεν υπάρχει πρόβλημα……την ώρα που η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν έτοιμη να μπει στο αμάξι , ήρθε ο γιος της…… τι έγινε μάνα την ρώτησε…. ήρθες παιδί μου….. εδώ οι φίλοι σου ήρθαν να με πάρουν , γιατί είχες δουλειά μου είπαν….ναι μάνα της λέει ο Γιώργος τελείωσα και ήρθα είπε ψύχραιμα ο άνδρας…. το ζευγάρι χαιρέτησε τον Γιώργο και έφυγε…….
Ο Γιώργος αμέσως ενημέρωσε τους άνδρες της ασφάλειας για το γεγονός , έδωσε τα στοιχεία του αυτοκινήτου και μετά από 5 λεπτά , η ασφάλεια Λαυρίου τους συνέλαβε , ενώ έφευγαν εκτός πόλης!!!!!!!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ!!!!
Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην ασφάλεια και αμέσως αυτόφωρο στον εισαγγελέα……από πληροφορίες το ζευγάρι είχε πλούσιο ιστορικό , με κλοπές , διαρρήξεις και άλλα πολλά!!!!Σε λίγες μέρες θα έχουμε και υλικό για τους δράστες.

Προσοχή μεγάλη , να διδάξουμε τους μεγάλους ανθρώπους να μην μιλάνε σε ξένος ανθρώπους , να μην δίνουν πληροφορίες και ακόμα να μην ανοίγουν την πόρτα τους , σε τεχνικούς του ΟΤΕ , της ΔΕΗ , της ΕΥΔΑΠ ακόμα και αν κάποιος πει ότι είναι αστυνομικός ήρθε να ενημερώσει για κάποιο ατύχημα!!!!!!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ.
Και πάλι συγχαρητήρια στον κύριο διοικητή της ασφάλειας και των αστυνομικών μας!!!!

ΠΗΓΗ: Τα Παράπονά σας στο…δήμαρχο (Δήμος Λαυρεωτικής)

Αρέσει σε %d bloggers: