Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Παιδικό Αθλητικό Τριήμερο της Δ.Ε. Λαυρίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Παιδικό Αθλητικό Τριήμερο για τους μαθητές της Ε’ και Στ΄ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Δ.Ε. Λαυρίου την Κυριακή 27 Μαΐου 2018

με το άθλημα του Μίνι Βόλεϊ .Το Τμήμα Αθλητισμού του  Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής  σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία διοργάνωσε αγώνες για τους ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες  κατα τις 3  (τρείς) προηγούμενες  ημέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου , στο Δημοτικό Γήπεδο Γεώργιος Ραφίας αλλά και στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Συμμετείχαν εννέα (9) ομάδες  αγοριών και οκτώ (8)ομάδες κοριτσιών ηλικίας 11 και 12 ετών.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν επί δυο μισή ώρες με κανόνες και συνθήκες προσαρμοσμένες στην ηλικία τους σε τρία (3) αθλήματα  Καλαθοσφαίριση, Ποδόσφαιρο  και Πετοσφάιριση!
Η συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών από τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης ήταν μεγάλη και η διεξαγωγή των αγώνων έγινε μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα.
Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέματα συμπεριφοράς και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στις εξέδρες.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κ. Βελετάκου Ευαγγελία  η οποία ευχαρίστησε τον Προϊστάμενο Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ.«ΘΟΡΙΚΟΣ» Πανταζή Κωνστατίνο, τους εθελοντές, τους γονείς ,τους Διευθυντές  των Δημοτικών Σχολείων.
Ιδιαίτερα  ευχαρίστησε τους μαθητές  καθώς και  αθλητικά σωματεία που βοήθησαν για τη επιτυχημένη διεξαγωγή  αυτής της εκδήλωσης !!!

 Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» Ο Δήμαρχος
Λαυρεωτικής
ΒΕΛΕΤΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αρέσει σε %d bloggers: