Δήμος Λαυρεωτικής: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Ορεινός αγώνας δρόμου Οβριόκαστρου Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Λαυρεωτικής και οι S Runners, διοργάνωσαν με επιτυχία τον πρώτο ορεινό αγώνα δρόμου 16 χλμ Οβριοκάστρου Κερατέας τιμώντας τον αγώνα των 128 ημερών ενάντια στην παράνομη δημιουργία ΧΥΤΑ στον αρχαιολογικό χώρο Οβριοκάστρου, αναδεικνύοντας μέσω του δρομικού κινήματος μια σπάνιας ομορφιάς διαδρομή η οποία βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα.

Η διαδρομή: ο αγώνας ξεκίνησε από τη θέση Άπαρτο Κάστρο στην κόμβο ΒΙΟΠΑ Κερατέας με κατεύθυνση τον αρχαιολογικό χώρο Οβριοκάστρου και αφού κυκλώσει το βουνό περνάει από τις θέσεις Βίλια, Ντογάνι και Νόκα. Τα 2 χλμ. του αγώνα – το πρώτο και το τελευταίο διεξήχθησαν σε ασφάλτινο τερέν! Τα υπόλοιπα χλμ. διεξήχθησαν σε χώμα με 4χλμ. μεσαίας δυσκολίας ανηφορικό μονοπάτι.

Έπαθλα: στους 3 πρώτους άντρες και στις 3 πρώτες γυναίκες απονεμήθηκε κύπελλο και μετάλλιο. Σε όλους τους δρομείς που τερμάτισαν απονεμήθηκε αναμνηστικό μετάλλιο. Μετάλλιο πήραν και όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στα 1000μ.

Παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, οι Αντιδήμαρχοι κκ Γιάννης Αδάμης και Τάσος Αντωνίου, η κα Κυριακή Χολέβα Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κερατέας, ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου κ. Σταύρος Ιατρού, ο Διευθύνων σύμβουλος του ΒΙΟΠΑ Κερατέας κ. Γιώργος Παπαγιάννης κ.α.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες: στο προσωπικό του Δήμου Λαυρεωτικής και τους S runners.

Αρέσει σε %d bloggers: