Φανταστικές περιπέτειες σε γη, θάλασσα και αέρα αυτό το καλοκαίρι στο Βιοτεχνικό-Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο Λαυρίου!

Ελάτε να παίξουμε και να εξερευνήσουμε μαζί τον κόσμο!

Το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο σας περιμένει

φέτος το καλοκαίρι για πρωινά γεμάτα ταξίδια, φαντασία και παιχνίδια!

Στην παρέα μας, για να περνάμε ωραία μέχρι να πάμε για βουτιές το απόγευμα, σκεφτήκαμε να γίνουμε λίγο εξερευνητές, λίγο ναυπηγοί, αεροναυπηγοί και αρχιτέκτονες, και να φτιάξουμε ό,τι βάλει ο νους μας.

Προσοχή: το παιχνίδι είναι για εμάς σοβαρή υπόθεση!

Θα έχουμε 4 εβδομαδιαίους κύκλους: 18-22 Ιουνίου 2018, 25-29 Ιουνίου 2018, 2-6 Ιουλίου 2018, 9-13 Ιουλίου 2018.

Κάθε εβδομάδα θα έχει ένα από τα τρία βασικά θέματα: «Με τα φτερά της φαντασίας: Πτητικές Μηχανές», «Βαρκούλες αρμενίζουνε: Ταξιδεύοντας στο νερό»,«Σπίτι μου, σπιτάκι μου: Κατασκευές με φυσικά υλικά». Διαλέξτε εβδομάδα και θέμα και πάρτε μας στο 22920 25575 να σας κρατήσουμε θέση.

Να μας πείτε και πόσων χρονών είστε για να φτιάξουμε την καλύτερη παρέα! Κι αν θέλετε να είστε με τους φίλους σας, να μας το πείτε να το φροντίσουμε!

Χρήσιμες πληροφορίες:

Τίμημα συμμετοχής: 30,00 ευρώ (για αδερφάκι ή για δεύτερη εβδομάδα 25,00 ευρώ)

Ώρα προσέλευσης: 8:30 – 9:00, ώρα αποχώρησης 14:00 – 14-30 (αν χρειάζεστε μεγαλύτερη ευελιξία, ενημερώστε μας)

Πλούσιο δεκατιανό (τα παιδιά είναι στην ανάπτυξη!)

Οι ομάδες μας θα έχουν μέχρι 12 ή 15 παιδιά, ανάλογα με την ηλικία και το θέμα. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ομάδα (τουλάχιστον 10 παιδιά), θα γίνεται προσπάθεια για εξυπηρέτηση με βάση τις διαθέσιμες ομάδες

Ειδικά το θέμα «Σπίτι μου, σπιτάκι μου: Κατασκευές με φυσικά υλικά» είναι διαθέσιμο τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. σας περιμένουμε στην Αίθουσα Φαρμακείου στο ΤΠΠΛ να μιλήσουμε για τις δραστηριότητες των παιδιών.

Η αφορμή είναι η παρουσίαση και ενημέρωση του καλοκαιρινού μας προγράμματος, αλλά θέλουμε και να ακούσουμε τις ανάγκες, τις προτάσεις και τις ιδέες σας για τη νέα περίοδο 2018-2019.

Σχεδιάζουμε να οργανώσουμε έναν δημιουργικό πολυχώρο, με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων σε σταθερή βάση, και σας χρειαζόμαστε!

Αρέσει σε %d bloggers: