Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Μαχητική απάντηση στην εκδικητική απόλυση συναδέλφου στο Αεροδρόμιο

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στην εταιρία Autogrill ως πρώτη απάντηση στην εκδικητική απόλυση συνάδελφου, ο οποίος «τόλμησε» να απεργήσει την πρωτομαγιά και να διακινήσει ανακοινώσεις για την απεργία που έγινε στις 30 Μάη.

Η εταιρία σε συνάντηση που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες δικαιολόγησε την πράξη της ο δικαίωμά της να απολύει και να προσλαμβάνει όποιον θέλει και ότι ο συνάδελφος έγινε ξαφνικά «ανεπαρκής», όταν πριν από ένα μήνα του είχε γίνει αύξηση για θεωρείτο παραγωγικός.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, μαζί με το σωματείο επισιτισμού δώσαμε μία πρώτη απάντηση στην εκδικητική απόλυση για την συνδικαλιστική δράση που ανέπτυξε ο συνάδελφος και θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά τον αγώνα για την επαναπρόσληψη του. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Αεροδρομίου να οργανώσουν την πάλη τους, να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, να μην φοβηθούν και να παλέψουν για συλλογικές συβάσεις και δικαιώματα.

 Αυτή είναι η δίκαιη ανάπτυξη που επικαλείται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κέρδη και ρεκόρ για τα αφεντικά, μισθοί πείνας, χωρίς δικαιώματα για τους εργάτες και όποιος μιλάει για το δίκιο απολύεται.

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρέσει σε %d bloggers: