Με απόλυτη επιτυχία έπεσε η αυλαία στο 18ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής του Δήμου Λαυρεωτικής

Τη απόλυτη  επιτυχία για 18 (δεκατη όγδοη )γνώρισε το “18ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής ΛΑΥΡΙΟ 2018” που διοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής

και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «ΘΟΡΙΚΟΣ»και  δικαίως χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της Ανατολικής Αττικής και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Συμμετείχαν 40 φορείς από όλη την Ελλάδα με 82 προγράμματα συνολικά ενώ οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιακών ομάδων ,από την προσχολική ηλικία έως την Τρίτη ηλικία, ξεπέρασαν τους 2000, αριθμός ρεκόρ της διοργάνωσης!!! Όλες οι ομάδες παρουσίασαν πρωτότυπα προγράμματα και καταχειροκροτήθηκαν στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου ,από τους 5000 και πλέον θεατές .

Το φεστιβάλ  άνοιξε με την προγραμματισμένη παρέλαση-παρουσίαση των συμμετεχόντων και  της Πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κα. Βελετάκου Ευαγγελίας.

Η παρουσίαση και η οργάνωση των προγραμμάτων έγινε από την ηθοποιό και γυμνάστρια κα. Γιώτα Αγνάντη καθώς και από Προϊστάμενο του Τμήματος Αθλητισμού κ. Πανταζή Κωνσταντίνο, ο οποίος ευχαρίστησε τη γιατρό κ. Ορφανού Παρασκευή , το προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου , τους Γυμναστές  του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» και τους εθελοντές  για την έρρυθμη λειτουργία της εκδήλωσης .

Η εκδήλωση ενεργείται στα πλαίσιο του  ευρωπαϊκού προγραμματος«Be Active» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αλλά έφερε και την αδεια- έγκριση  της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Στο τέλος του Φεστιβάλ δόθηκαν έπαθλα ιδιαίτερης σημασίας , επρόκειτο  μια  συλλογή ορυκτών μεταλλευμάτων  από την περιοχή της Λαυρεωτικής για καθέ φορέα ενώ για κάθε συμμετέχοντα υπήρχε δίπλωμα και αναμνηστικό καπέλο της διοργάνωσης .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκάς Δημήτριος, ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Οικονόμου Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λουκάς Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσίκλος Παναγιώτης , ο  Αντιδήμαρχος κ. Αδάμης Ιωάννης,ο Αντιδήμαρχος κ. Αποστολίδης Ιωάννης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» κ. Βελετάκου Ευαγγελία, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. « Κέφαλος» κ. Πάλλη Δήμητρα, η Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.«Θορικός» κα.Δράκου Ευαγγελία,  οι  Διευθύνοντες Σύμβουλοι της ΔΕΥΑΤΗΛ  κ. Κωστάλας Αντώνης και κ. Ζαγουρής Χάρης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου  Κερατέας κα. Χολέβα Κυριακή , ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λαυρίου κ. Κονσολάκης Μανώλης και η Πρόεδρος  του Παιδικού Βιομηχανικού Μουσείου κ. Ρωκ-Μελά Σοφία..

 Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ»

Ο Δήμαρχος
Λαυρεωτικής

ΒΕΛΕΤΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αρέσει σε %d bloggers: