ΑΠΕ.Λαυρεωτική! Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή της ακαδημίας

Με μια πολλή όμορφη γιορτή για την ακαδημία μας καθώς τιμήθηκαν όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας με μετάλλια και διπλώματα. Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφθασε στο τέλος της.

Μας πρόσφερε πολλές χαρές αλλά και λύπες. Η ανδρική μας ομάδα δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε στην Β κατηγορία. Οι ακαδημίες μας έχουν πλέον καθιερωθεί σαν τις καλύτερες της Ανατολικής Αττικής .

Κάνοντας ένα συνολικό απολογισμό η ομάδα μας αγωνίσθηκε σε 107 επίσημους αγώνες της ΕΠΣΑΝΑ και άλλους τόσους περίπου φιλικούς αγώνες . Είχε στους επίσημους 56 Νίκες , 9 ισοπαλίες και 42 Ήττες απολογισμό.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους του γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους για την υποστήριξη και την βοήθεια τους σε όλους τους τομείς.

Τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα και το απλό και φίλαθλο κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας. Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές μας για την δουλειά που κάνουν.

Θέλουμε να δεσμευτούμε ότι την νέα χρονιά με πολύ δουλεία και με άξιους Πτυχιούχους γυμναστές θα είμαστε δυνατοί και θα έχουμε περισσότερες επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Αρέσει σε %d bloggers: