Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Λαυρεωτικής με κεντρικό ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη

Εγκαινιάστηκαν χθες 15/6/18 τα νέα γραφεία της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Λαυρεωτικής , παρουσία βουλευτών, πολιτευτών, στελεχών και οπαδών της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η ομιλία του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, από το 35ο min του video.

Δείτε φωτο από την εκδήλωση ΕΔΩ

Η Ανακοίνωση της  ΔΗΜΤΟ Λαυρεωτικής,

“Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ΔΗΜΤΟ Λαυρεωτικής, ενώ ευχάριστο γεγονός της βραδιάς αποτέλεσε η αθρόα προσέλευση του κοσμου. 
Ανάμεσα στους παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιαδης, ο βουλευτής επικρατείας Βασίλης Οικονόμου, η βουλευτής υπόλοιπου Γιωργία Μαρτίνου, όπως επίσης και οι πολιτευτές του κόμματος Νίκος Καντερές, ο «τοπικός» πολιτευτής Νίκος Αντωνίου, ο Θανάσης Αυγερινός, ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο Γιώργος Κώτσηρας και ο Ανδρέας Τσώκος. 

Από την Οργάνωση του κόμματος παρευρέθησαν τα μέλη της πολιτικής επιτροπής Νίκος Σοφιανος και Στεφανος Σταμούλης ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Γλαβάς, ο αντιπροεδρος Μιχάλης Κορωναίος, ο γραμματέας Θανάσης Λάμπρου καθώς και η υπεύθυνη του τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης Ιωάννα Κουλουβράκη, η υπεύθυνη του τομέα υγείας Κρυσταλλια Κόλια και ο υπεύθυνος του τομέα εργασίας Σάββας Κεσιδης, οι πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ Μαρκοπουλου: Δημήτρης Κολιαβασιλης, Σαρωνικου: Σπύρος Χυσίρογλου, Σπατων-Αρτέμιδας: Ανδρέας Βλάχος, 3Β: Κλαιρη Σαραντάκου, Παιανίας- Γλυκών Νερών: Παντελης Χριστοφοριδης. 

Απο την τοπική αυτοδιοίκηση με την παρουσία τους, τίμησαν τα εγκαίνια ο περιφερειακός σύμβουλος Πάρης Ευαγγελίου, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτριος Λουκάς, οι πρώην δήμαρχοι Λαυρεωτικής Κωνσταντίνος Λεβαντής, Σταύρος Παπασταυρόπουλος και Γιάννης Παρασκευής, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννα Κουλουβρακη, Σταύρος Κρητικός, Χαρίκλεια Πρίφτη, Σταύρος Ρόζης, Γιάννης Συρίγος, Παναγιώτης Τσίκλος και Ευαγγελία Βελετάκου.

Από τους όμορους δήμους παρευρέθησαν ο πρώην δήμαρχος Μαρκοπούλου Φώτης Μαγουλάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Νικολακόπουλος, Κώστας Αλλαγιάννης, Δημήτρης Κολιαβασιλης και από το δήμο Παλλήνης οι δημοτικοί σύμβουλοι Άρης Βίτσιος και Τριανταφυλλος Κουτσικούρης.

Ο κεντρικός ομιλητής Αδωνις Γεωργιαδης έστειλε μήνυμα ενότητας ενώ παράλληλα έθιξε επίκαιρα ζητήματα για τις κρίσιμες ώρες που διανύει η Ελλάδα τονίζοντας γι ακόμη μια φορά το αίτημα της ΝΔ για εκλογές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των εγκαινίων μεσα και έξω από τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Λαυρεωτικής βρίσκονταν περίπου 250 άτομα. 
Ένα είναι σίγουρο, ο αγώνας θα είναι δύσκολος, θα είμαστε σε μια διαρκή εκλογική ετοιμότητα, δεν ξέρουμε ποτέ θα γίνουν εκλογές όμως δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι όσο πιο σύντομα γίνουν τόσο το καλύτερο θα είναι για τη χώρα μας. 

Η ΔΗΜΤΟ Λαυρεωτικής ευχαριστεί την παρουσία όλων. 

Με εκτίμηση, 
Το ΔΣ”

https://paraktios.gr

Αρέσει σε %d bloggers: