Στο Σούνιο ο Πρόεδρος της Ινδίας

Στο Σούνιο βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ινδίας, Ραμ Ναθ Κοβίντ. Ο φωτογραφικός φακός του kontranews.gr εντόπισε και απαθανάτισε τον Ινδό Πρόεδρο.

O πρόεδρος της Ινδίας από τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Η επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιουνίου. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, τη Δευτέρα στις 10 το πρωί, ο Ινδός πρόεδρος θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στη συνέχεια θα τον υποδεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Παυλόπουλος και θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών.

Ακολούθως ο κ. Κοβίντ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και θα συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Ινδός Πρόεδρος θα καταθέσει στεφάνι στο Συμμαχικό Νεκροταφείο Αλίμου.

Το βράδυ της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί επίσημο δείπνο προς τιμήν του κ. Κοβίντ παρατιθέμενο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τέλος, την Τρίτη ο πρόεδρος της Ινδίας θα παρευρεθεί στο Έλληνο-Ινδικό Επιχειρηματικό Forum, στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και αμέσως μετά θα εκφωνήσει ομιλία στο Ζάππειο Μέγαρο.

http://www.kontranews.gr

2

2

Αρέσει σε %d bloggers: