Πραγματοποιήθηκε η Ετησία Εκδήλωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου [ΦΩΤΟΣ]

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Ετησία Εκδήλωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα πέντε αθλήματα του ομίλου , ΕΝΟΡΓΑΝΗ –ΡΥΘΜΙΚΗ- ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ(TENNIΣ)- ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ (ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ)-TΕΑΚΒΟΝΤΟ , με τα αντίστοιχα τμήματα τους.

   Η γιορτή άνοιξε από τον Τέως Πρόεδρο του Ομίλου κ. Λιδωρίκη Αδαμάντιο, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές για την μεγάλη προσπάθεια τους  έχοντας καταφέρει να έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς , σε ομαδικό  και ατομικό επίπεδο . Ευχαρίστησε επίσης το Δήμο Λαυρεωτικής για τις  εγκαταστάσεις , το προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου  και όλους τους χορηγούς που είναι διπλά στη προσπαθεί των αθλητών.

 Συνεχάρη επίσης , τον Αντιπρόεδρο κ. Πανταζή Κωνσταντίνο για τη πολυετή προσφορά του στον σύλλογο , του ευχήθηκε καλή επιτυχία και έδωσε την σκυτάλη στο νέο πρόεδρο του συλλόγου κ. Δρόσο Ιωάννη να συνεχίσει το έργο του.

    Στη συνεχεία ,εκ μέρους του Δ.Σ. απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα στον τ. Πρόεδρο και τον χρήσανε Επίτιμο Πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου.

  Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκάς Δημήτριος και η Πρόεδρος του «Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός» κ. Βελετάκου Ευαγγελία , εξήραν το έργο του συλλόγου και ευχήθηκαν όλο και περισσότερα παιδιά να συμμετέχουν στα αθλήματα αυτά.

   Η παρουσίαση έγινε από την μαθήτρια και αθλήτρια του ομίλου ,Τριανταφύλλη Αναστασία , οι 400 αθλητές που  συμμετείχαν σε 25 προγράμματα απόσπασαν το πιο δυνατό χειροκρότημα από το κατάμεστο γυμναστηρίο .

    Παρευρέθηκαν επίσης , ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Τσίκλος Παναγιώτης,  η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντιπτερίσης (Μπαντμιντον) κ. Χατζήνα Βικτώρια , ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κωστάλας Αντώνιος , Μέλος Τοπικού Συμβουλίου κ. Καγιόγλου Δημήτριος , ο Τοπικός Σύμβουλος Αγ. Κωνσταντίνου κ. Σγαρδέλης Γεώργιος, η Σύμβουλος Δημάρχου κ. Αργεντινή Ασπασία και ο Διοικητής του Α.Τ. Λαυρίου κ. Κονσολάκης Εμμανουήλ.

    Τέλος η εκδήλωση έκλεισε  σε ένα πολύ χαρούμενο και γιορτινό κλίμα με πολλές ευχές για ένα καλό καλοκαίρι και μια καινούργια χρόνια γεμάτη επιτυχίες !

Αρέσει σε %d bloggers: