Συμμετοχή του Επιμορφωτικού & Εκδρομικού Ομίλου Λαυρίου στη συναυλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη

Ο Επιμορφωτικός & Εκδρομικός Όμιλος Λαυρίου θα συμμετέχει στην κορυφαία συναυλία του καλοκαιριού «ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ» που διοργανώνει το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στις 4 Ιουλίου & ώρα 21.00μ.μ., στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, με την υποστήριξη του Μελωδία 99,2.

Η φετινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» αφιερώνεται στον σημαντικότερο δημιουργό της ελληνικής λαϊκής μουσικής του 20ού αιώνα. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά θα γεμίσει με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του συνθέτη που κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για πάντα.

Στη συναυλία προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας που θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλής που θα σκηνοθετήσει και ο Διονύσης Σαββόπουλος που θα προλογίσει και θα ανοίξει συμβολικά τη συναυλία, καθώς και μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού που θα ανακοινωθούν σύντομα. Σε ρόλο αφηγητή στη σκηνή θα δούμε τον Γρηγόρη Βαλτινό.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Με εισιτήρια από 7€ και με ελάχιστη προσφορά 2€ που θα μετατραπεί αυτομάτως σε τρόφιμα(*), θα έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη βραδιά και ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Τα πρώτα ονόματα που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη συναυλία:

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Φωτεινή Βελεσιώτου
Γλυκερία
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Βιολέτα Ίκαρη
Γιάννης Κότσιρας
Κώστας Μακεδόνας
Κωστής Μαραβέγιας
Λεωνίδας Μπαλάφας
Δημήτρης Μπάσης
Γιώτα Νέγκα
Χρήστος Νικολόπουλος
Γιώργος Νταλάρας
Μαρίζα Ρίζου
Ελένη Τσαλιγοπούλου
Μαρίνα Σάττι + FONES

(*)Πληροφορίες συμμετοχής ( Κρατήσεις εισιτηρίων & θέσεων στο πούλμαν) στο τηλ. του Ομίλου μας (2292025369) και στα κινητά 6946155371 & 6975852814

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Αρέσει σε %d bloggers: