Καρφιά» Λιούμη κατά της διοίκησης του Κεραυνού Κερατέας

Καρφιά κατά της διοίκησης του Κεραυνού Κερατέας για αθέτηση της υπόσχεσης των μελών της, καθώς και για τους 4 μήνες που του οφείλονται, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Λιούμης με προσωπική του δήλωση στο Facebook!
Ο άσος του Κεραυνού εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, σημειώνοντας πως από την ομάδα δεν του δίνουν το δελτίο του όπως είχε συμφωνηθεί και ότι θα αναγκαστεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Δημήτρης Λιούμης αναφέρει:

«Επειδή πολλοί με ρωτάτε τι θα κάνω με το ποδόσφαιρο, μετά από πολύ καιρό σας απαντάω!! η συμφωνία που είχα με την ομάδα για τον χρόνο που μας πέρασε ήταν κάποιο χρηματικό Ποσό (από τα πιο χαμηλά να τονίσω ) καθώς και ότι θα πάρω το δελτίο μου στο τέλος της χρονιάς! Ξαφνικά από τον Δεκέμβριο και μετά το όνομα μου σβήστηκε!! από την λίστα με τα άτομα που πληρώνονται καθώς πήγα για 4 βδομάδες Μεσολόγγι λόγο στρατού και μετά πήρα μετάθεση (που υποχρεώθηκε ο πατέρας μου για να με φέρει Αθήνα για να παίζω μπάλα) ! Εγώ συνέχισα να προσφέρω στην ομάδα και σε προπονήσεις και σε αγώνες,με αποκορύφωμα τα δυο τελευταία εκτός έδρας νικηφόρα ματς να είμαι βασικός και από τους διακριθέντες !με άγιο Στέφανο και γλυκά νερά!!και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ της ομάδα στο πρόσωπο μου ποιο είναι ;;ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝ (4 μήνες ενώ σε όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου χρωστάνε 2 μήνες) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΕΔΩ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΑΔΑΜΗ,Κ.ΛΟΥΚΑ, Κ.ΤΣΙΚΛΟ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 6 ΜΗΝΕΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΣΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΥΜΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!»

https://epsanastisentra.blogspot.com

Αρέσει σε %d bloggers: